• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چند چیزی که شوهرتان می خواهد به شما بگوید اما...!

aram1

کاربر ويژه
1- یک تشکر ، تو را نمی کشد!
ممکن است با خودتان فکر کنید " من کارهای زیادی برای خانواده ام می کنم ، پس چرا وقتی شوهرم یک کار کوچک می کند من باید از او تشکر کنم؟"
اما جالب است بدانید که مردان مانند شما فکر نمی کنند. آنها دوست دارند مورد تقیدر قرار بگیرند وکارشان برای شما ارزشمند باشد.

2- من دوست دارم وقتی که مشکلی داری راه حلی برای آن پیدا کنم به جای آنکه فقط شانه ای برای گریه کردن باشم!
به گزارش پرشین وی ، وقتی بعد از یک روز کاری خسته کننده به خانه باز می گردید و به شوهرتان در مورد محل کارتان شکایت می کنید ، او این فکر را می کند که شما درصدد این هستید که او راه حلی برای مشکل شما پیدا کند اما شما این کار را فقط برای اینکه از لحاظ روحی تخلیه شوید انجام می دهید. دوست دارید او با شما همراهی کند و دلداری تان دهد. اما مردان دوست دارند مفید باشند و مشکلات شما را حل کنند.

3- اگر میخواهید کار خاصی را در یک روز خاص انجام دهی کافیست به من یادآوری کنی!
وقتی شما از همسرتان می خواهید که لوله های دستشویی ، قفل در و ... را درست کند او این مسائل در ذهنش نمی ماند. اگر شما میخواهید در تعطیلات آخر هفته این لوله ها درست شوند باید به مردتان یادآوری کنید. مسائل خانه و مشکلات مربوط به آن دغدغه ذهنی مردان نیست .

4- مستقیما به من بگو چه چیزی ناراحتت می کند!
از زمانیکه انسانهای اولیه در غارها زندگی می کردند مردان در مقابل در غار می نشستند و از خانواده شان محافظت می کردند. آنها از همان ابتدا از درک زنان عاجز بودند. پس اگر شما از مشکلی رنج می برید بهتر است مستقیما و بصورت صریح با همسرتان در مورد آن صحبت کنید و حاشیه پردازی نکنید. به طور مثال " من از این رفتار تو ناراحت می شوم که وقتی به خانه می آیی مستقیم به طرف تلویزیون می روی و مرا فراموش می کنی" !

بالا