• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چيکن آلاکينگ ( فرانسه)

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
موادلازم :

سينه مرغ بدون استخوان 4 تکه
کره پاستوريزه 100 گرم
قارچ ورقه شده 250 گرم
خامه پاستوريزه 250 ميلي ليتر
زرده تخم مرغ 4 عدد
فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
فلفل دلمه اي سبز 1 عدد

طرز تهيه:
1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتي متر خرد مي کنيم. فلفل دلمه اي ها را نيز خرد مي کنيم.

2- کره را در ماهي تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه اي ها را به آن مي افزاييم و تفت مي دهيم تا نرم شود و کنار مي گذاريم.

3- دوباره مقداري کره به ماهي تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شوند ( براي اين که کره نسوزد يک قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه مي کنيم ). سپس خامه را به آن افزوده و مي گذاريم تا به جوش آيد.

4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روي شعله برمي داريم و زرده ها را در حال هم زدن به آن مي افزائيم. دوباره روي حرارت گذاشته، بدون اين که بجوشد مرتب هم مي زنيم و سپس سرو مي کنيم.
 
بالا