یک آرامپز در هر زمان از سال میتواند زندگی را با آسایش بیشتری همراه کند. هنگامی که در یک عصر پاییزی به خانه برمیگردید و با باز کردن در، بوی خوش خوراکی گرم و آماده را که در آرامپز منتظر شماست، استشمام میکنید، نیمی از خستگی شما برطرف میشود. ناگفته نماند که یک آرامپز تنها در فصول سرد به کار نمیآید، در تابستان با استفاده از این وسیله میتوان ایجاد حرارت ناشی از اجاق خوراکپزی را بسیار کاهش داد.
یک آرام پز در هر زمان از سال میتواند زندگی را با آسایش بیشتری همراه کند، زیرا هنگامی که از قبل برای غذا برنامهریزی میکنید، در زمان اوج رسیدگی به امور خانه، زمان بیشتری خواهید داشت.هنگامی که یک مهمانی مشترک برگزار میکنید یا قرار است از صبح به پیک نیک بروید هم آرام پز به کمک شما خواهد آمد. کافی است مواد لازم را هنگام غروب در آرام پز قرار دهید تا در طول شب آماده شود.
▪ آیا آرام پز وسیله مطمئنی است؟
بله،آرام پز که جزو وسایل دم دست پخت و پز است، مواد غذایی را به آهستگی و در حرارت کم - معمولاً بین ۱۷۰ و ۲۸۰ درجه فارنهایت معادل ۷۶ تا ۱۳۷ درجه سانتیگراد - میپزد. حرارت کم موجب میشود که قطعات گوشت حتی اگر گوشت بسیار عالی هم نباشد، نرم و خوش خوراک شده و آب کمتری از دست بدهند.
عواملی چون حرارتی که مستقیماً در ظرف تولید میشود، زمان طولانی پخت و بخار محبوس شده در ظرف در بسته، باکتریها را از بین برده و آرامپز را به وسیله ای ایمن برای تهیه غذا تبدیل میکنند.
ـ پخت و پز آهسته و مطمئن برای اطمینان از سلامت غذا، درجه آرامپز باید در حدی باشد که بتواند غذا را به آرامی و بدون نیاز به رسیدگی تهیه کند و از طرفی باید آنقدر سریع باشد که موجب فاسد شدن غذا نشود. برای اطمینان از اینکه درجه حرارت برای غذایی که تهیه میکنید از هر جهت سالم و مطمئن است، قبل از پخت هر غذایی، آرامپز را با روش زیر امتحان کنید:
یک آرام پز در هر زمان از سال میتواند زندگی را با آسایش بیشتری همراه کند، زیرا هنگامی که از قبل برای غذا برنامهریزی میکنید، در زمان اوج رسیدگی به امور خانه، زمان بیشتری خواهید داشت.هنگامی که یک مهمانی مشترک برگزار میکنید یا قرار است از صبح به پیک نیک بروید هم آرام پز به کمک شما خواهد آمد. کافی است مواد لازم را هنگام غروب در آرام پز قرار دهید تا در طول شب آماده شود.
▪ آیا آرام پز وسیله مطمئنی است؟
بله،آرام پز که جزو وسایل دم دست پخت و پز است، مواد غذایی را به آهستگی و در حرارت کم - معمولاً بین ۱۷۰ و ۲۸۰ درجه فارنهایت معادل ۷۶ تا ۱۳۷ درجه سانتیگراد - میپزد. حرارت کم موجب میشود که قطعات گوشت حتی اگر گوشت بسیار عالی هم نباشد، نرم و خوش خوراک شده و آب کمتری از دست بدهند.
عواملی چون حرارتی که مستقیماً در ظرف تولید میشود، زمان طولانی پخت و بخار محبوس شده در ظرف در بسته، باکتریها را از بین برده و آرامپز را به وسیله ای ایمن برای تهیه غذا تبدیل میکنند.
ـ پخت و پز آهسته و مطمئن برای اطمینان از سلامت غذا، درجه آرامپز باید در حدی باشد که بتواند غذا را به آرامی و بدون نیاز به رسیدگی تهیه کند و از طرفی باید آنقدر سریع باشد که موجب فاسد شدن غذا نشود. برای اطمینان از اینکه درجه حرارت برای غذایی که تهیه میکنید از هر جهت سالم و مطمئن است، قبل از پخت هر غذایی، آرامپز را با روش زیر امتحان کنید: