• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه از یوتیوب بدون دردسر دانلود کنیم

ناهید

متخصص بخش

چگونه از یوتیوب بدون دردسر دانلود کنیم

کسانی که با یوتیوب کار می کنند حتما تا بحال خواسته اند یک ویدیو را دنلود کنند که به خاطر اینکه سایت یوتیوب این امکان را فراهم نمی کند و یا مشکلات دیگر نتواسنته اند آن را دانلود کنند.
در این ایمیل روشی را شرح می دهم که با گذاشتن چند دقیقه وقت یک لینک مستقیم برای دانلود به دست می آورید .

خوب اول شما لازم به سایت آپارات یک سایت ملی است و یک سیستم اشتراک گذاری ویدیو مانند یوتیوب است مراجعه کنید.

ابتدا ویدیو خود را در این سایت جستجو کنید در صورتی که آن را یافتید دیگر نیازی به آپلود ویدیو ندارید و شما می توانید ویدیو را از طریق لینک دانلودی که در قسمت مشخصات است دریافت کنید.
در غیر اینصورت در سایت آپارات عضو شوید و سپس در قسمت بالای سایت امکان آپلود ویدیو به شما داده می شود.

وقتی وارد محیط آپلود ویدیو شدید کافی است گزینه آپلود از یوتیوب را انتخاب کنید و سپس لینک ویدیو خود را از سایت یوتیوب در قسمت آدرس وارد کنید تا ویدیو شما کمتر از دو دقیقه آپلود شود و بعد از آن وارد ویدیو خود شوید و به راحتی در قسمت مشخصات ویدیو آن را دانلود کنید.

13178859092.gif

با افزونه Textarea Cache نوشته های خود را ازدست ندهید

مرورگرها یکی از برنامه های کاربردی بر روی رایانه های شخصی و تلفن های همراه ما تبدیل شده است و داشتن یک مرورگر مناسب می تواند به بسیاری از نیازهای ما پاسخ دهد.
یکی از ویژگی های مناسب مرورگر ها افزودنی هایی است که قابلیت جدیدی به مرورگر اضافه می کند.افزودنی ها باید باعث کارآمدی و باعث راحت شدن استفاده از مرورگر می شود و هر کس می تواند با توجه به نیاز خود افزودنی برای مرورگر خود ایجاد کند.
خوب امروز قصد معرفی افزودنی برای مرورگر فایرفاکس دارم که شاید با توجه به وضع اینترنت کشورمان و همچنین قطعی زیاد آن محبوبیت زیادی را پیدا کند.

ابتدا با مثالی شروع می کنم تا با کارکرد افزونه Textarea Cache بیشتر آشنا شوید؟
فرض کنید شما در حال آماده کردن مطلبی برای وبلاگ و یا نظر دادن در وبلاگی هستید و پس از ثبت با مشکل قطعی اینترنت و یا بستن شدن اتفاقی مرورگر روبه رو می شوید و این یعنی از دست دادن زحماتی که برای نوشتن انجام داده اید.
خوب بعضی از اوقات شاید مطلب شما کوتاه باشد ولی اگر مطلب بلندی نوشته باشید حتما احساس ناراحتی می کنید.خوب یک راه حل نوشتن مطلب در ویراستارهای سیستم عامل و بعد انتقال به محیط وب است.اما این کار در شبکه های اجتماعی و یا اظهار نظر زیاد کارآیی ندارد.
راه حل دوم استفاده از افزونه Textarea Cache است.شما بعد از اضافه کردن این افزونه به مرورگر خود به راحتی می توانید نوشته های از دست رفته خود را بازگردانید.این افزونه نوشته هایی را که وارد می کنید در حافظه کوتاه مدت و یا همان Cache نگهداری می کند و اگر احیانا نوشته شما از دست رفت به راحتی می توانید آن را برگردانید.

همچنین شما می توانید در قسمت تنظیمات مدت نگهداری نوشته های خود را تنظیم کنید.این افزونه فعلا فقط برای مرورگر فایرفاکس قابل استفاده است و خبری از آن در مرورگرهای دیگر نیست.

13178859092.gif

با کروم رصد گردی کنید

چند روزی است که از مرورگر کروم استفاده می کنم و انصافا افزونه های بسیار جالب و کاربردی دارد.امروز قصد معرفی کوتاه افزونه planetarium را دارم که به وسیله آن می توانید رصد گردی کنید .
شما با این افزونه می توانید نام ۱۵۰۰ تا از ستارگان را بیابید و همچنین فاصله ستاره از زمین و زمانی که نور ستاره به زمین می رسد را به دست بیاورید.این افزونه همچنین اشکالی که می شود با ستارگان رسم شود را درون خود ثبت کرده است و شما می توانید با این افزونه ستارگان کشور خود را به راحتی ببینید.
پس اگر علاقمند به نجوم و ستاره شناسی دارید پیشنهاد می کنم افزونه planetarium را از دست ندهید.

13178859092.gif

بالا