• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه در ورد متنی را درون سند لینک دار کنیم ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

چطور میشه توی ورد مثلا یه متنی رو لینک دارش کنی و مثلا به صفحه 10 بره یا روی یه متنی بیافته

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آموزش تصویری لینک دار کردن متن در Microsoft Office Word

آموزش تصویری لینک دار کردن متن در Microsoft Office Word :

احمد جان برای لینک دار کردن متن در وورد کافی هست که اول قسمتی از متن رو که میخواهید لینک دارش کنید، هایلایت کنید و بعد در اون قسمت راست کلید کنید و گزینه ی heyperlink... رو بزنید.
مانند تصویر زیر:

صفحه ای به شکل زیر ظاهر خواهد شد:

درون کادری که مشخص کردم میتونید ادرس فایل مورد نظر رو از داخل کامپیوتر و یا حتی از اینترنت بدهید.
در منوی سمت چپ این صفحه گزینه های دیگری هم موجود هست که با کادر قرمز رنگ مشخص کرده ام ، که هرکدوم برای لینک دار کردن متن به اشکال دیگری هستند از جمله لینک در همان سند( plakes in This document) یا لینک در سند جدید (Create New Documente) یا گزینه ی ایمیل آدرس (E-mail Address) موجود هست.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
اگر بخوام یک عنوان رو توی همون سند لینک دار کنم میشه

مثلا توی صفحه اول یک متن دارم در قسمت فهرست و متنش در صفحه ی دیگه ایه میخوام وقتی که روی متن فهرست زده شد به اون متن هدایت بشه !

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نشانه گذاری (Bookmark) در Microsoft Word

احمد جان اصطلاحاً به این کار بوکمارک کردن میگند.

روش لینک دار کردن فهرست مطالب در وورد به این گونه هست:

کلمه ی مورد نظرتان را که میخواهید با کلیک بر روی فهرست به آن منتقل شوید را با موس انتخاب (رنگی) میکنید مثلا مقدمه ی یکی از صفحات رو.
از منوی Insert گزینه ی Bookmark رو انتخاب میکنید.
در قسمت Bookmark Name یک اسم به دلخواه تایپ میکنید و دکمه add رو بزنید.

حالا به فهرست یا کلمه ای برید که تهیه کردیه اید و میخواهید با کلیک روی آن کلمه یا فهرست به صفحه یا کلمه ی بوکمارک شده هدایت شوید.
کلمه یا جمله ی مورد نظرتون رو با موس انتخاب (رنگی) کنید.
از منوی Insert گزینه Hyperlink را انتخاب کنید.
در پنجره ظاهرشده، در قسمت Link to: ، گزینه Place in this Document را انتخاب كنید.
حالا در سمت راست از قسمت Bookmarks، بوکمارک مورد نظرتان را که ایجاد کردید و به آن اسم دادید را انتخاب کنید و OK را بزنید.
کار تمام است.
کافی است کلید Ctrl را گرفته و بر روی فهرست و یا کلمه ی لینک دار شده کلیک کنید.

منبع: ایران انجمن
موفق باشید

بالا