• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه سایت خود را بهینه کنیم؟ روز نوزدهم: 4 نکته برای استخدام نویسنده مقاله!

doctor.sniff

New member
به نوزدهمین روز از مقاله 30 روز تا بهینه‌سازی سایت خوش‌آمدید!
مقدمه
به منظور دستیابی به دنباله‌ای از ترافیک ورودی به وب‌سایت خود، باید یک وب‌سایت با محتوایی باکیفیت داشته باشید.
محتوای باکیفیت یعنی داشتن محتوای جالب و بی‌همتا. به منظور ایجاد محتوای بی‌همتا، فردی باید آن را بنویسد. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که در نوشتن مطالب به مشکل بر می‌خورید، باید راه‌حلی بیابید.
شما تنها نیستید، برای بسیاری از افراد نوشتن خسته کننده و حتی رنج‌آور است.
بهترین راه‌حل رهایی از این مخمصه سپردن محتوای وب‌سایت و خبرنامه‌تان به بیرون می‌باشد. یافتن نویسنده‌ای توانا برای این کار می‌تواند کمک بزرگی به شما بکند.
البته، این ‌راه‌حل با یک مقدار هزینه همراه است.
قبل از استخدام فردی برای نوشتن محتوا، باید این هزینه را در نظر بگیرید. قسمتی از این هزینه مالی و قسمتی از آن، مربوط به یافتن آن نوع نویسنده که احتیاج دارید، است.
این 4 نکته زیر شما را در یافتن آنچه که نیاز دارید، یاری خواهد کرد.
1. بدانید چه می‌خواهید
در ارائه درخواست محتوا به نویسنده، از داشتن جواب پرسش‌های زیر مطمئن شوید. این جواب‌ها برای نویسنده اطلاعات ضروریست، اما این فرآیند شما را نیز در تمرکز بر هدف‌هایتان کمک می‌کند.
قصد استفاده از چه نوع محتوایی را دارید؟
قصد استفاده از چه تعداد واژه را دارید؟
مخاطب شما کیست؟ آیا آنها مهندسین الکترونیک، مادران تماشاچی تلویزیون و یا دختران 17 ساله می‌باشند؟
به نویسنده نمونه‌هایی از آن نوع و قالب محتوایی که خواستار آن هستید، ارائه دهید. به او عنوانی برای موضوع مقاله‌ای که می‌خواهید بنویسد، بدهید. مانند : 10 روش برای افزایش درآمد اینترنتی.
جمله زیر به این معنا می‌باشد که تا حد ممکن باید نویسنده را به طور شفاف راهنمایی کنید. برای نمونه، نگویید "من مقاله‌ای در مورد خرس‌‌‌‌‌ها می‌خواهم."، بگویید "من مقاله‌ای با عنوان ’10 غذایی که خرس‌های Grizzly می‌خورند.‘ می‌خواهم.".
ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListOb...روز-نوزدهم:-4-نکته-برای-استخدام-نویسنده-مقاله!
فایل پی دی اف: http://fsnet.ir/home/1/files/4 نکته برای استخدام نویسنده مقاله.pdf

ali.ahvaz

کاربر ويژه
نویسنده داشتن خوبه و من خودم تا حالا واسه سایتام زیاد نویسنده گرفتم ولی خب به این نتیجه رسیدم که هیچکی مثله خود فرد واسه سایتش دل نمیسوزونه . مطالبی رو که من خودم میزدم خیلی سریعتر ایندکس میشد تا مطالب نویسنده ( حتی مطالب نیمه اختصاصی خودم خیلی بهتر از مطالب ترجمه ای نویسنده ایندکس میشد )

بالا