• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه عبارات موجود در قسمت New را تغییر دهیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

1. من میخوام که عباراتی که در قسمت New وقتی که کلیک راست میکنیم رو تغییر بدم مثلا بهشون اضاف کنم یا پاک کنم

2. همچنین میخوام وقتی که روی گزینه Microsoft Word میزنم با پسوند *.doc بیا من آفیسم 2007 هست و با *.docx فایل ها می آیند.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
1. من میخوام که عباراتی که در قسمت New وقتی که کلیک راست میکنیم رو تغییر بدم مثلا بهشون اضاف کنم یا پاک کنم
احمد جان متأسفانه من تابحال به چنین ترفندی بر نخوردم که بشه گزینه مورد دلخواه رو به New اضافه کرد. اما امکان اضافه کردن گزینه جدید به راست کلیک و همچنین Send To وجود داره.

2. همچنین میخوام وقتی که روی گزینه Microsoft Word میزنم با پسوند *.doc بیا من آفیسم 2007 هست و با *.docx فایل ها می آیند.
یعنی پسوند فایل های نوشتاری آفیس شما *.docx هست؟! و این اشکالش چیه؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
بله درسته docx هست میخوام این پست رو بحالت doc مانند آفیس 2003 دربیارم که از قسمت New بزنم میشه یا نه ؟

نه اینکه آفیس 2003 رو نصب کنما با همین ورژن.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان هر دو پسوندی که شما میگید+ پسوند های دیگر در وورد برای سیو کردن موجود هست.
اگر از منوی New روی گزینه Microsoft Office Word Document کلیک کنید اصولا فایل باید با پسوند *.doc ایجاد بشه.
احیاناً اگر با این پسوند ایجاد نشد از منو استارت گزینه Microsoft Office Word 2007 رو انتخاب کنید و در هنگام Save کردن فایل در قسمت Save as type پسوند مورد نظرتون رو از منوی کشویی انتخاب کنید و بعد فایلتون رو سیو کنید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
نه علی جان منظور من رو نگرفتید

من از توی خوده نرم افزار ورد گذاشتم که بصورت دیفالت برروی پسوند *.doc باشه میخوام ببینم از طریق New میشه وقتی که روی قسمت وردش کلیک میشه به *.doc بیاد یا نه .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بله احمد جان میشه.
برای خود من همینطور هست و کار خاصی هم برای این اتفاق انجام ندادم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا