احمد جان خیلی نامفهوم توضیح دادی!
بعد از 30 دقیقه فکر کردنم و بررسی پست اول و دومت متوجه منظورت شدم!
تا اونجایی که من متوجه شدم شما میخواید دو نوع قالب متفاوت داشته باشید که به کاربر با استفاده از یک منوی کشویی امکان تغییر قالب رو بدید.
خب این کار از دو طریق میشه انجام بگیره:
راه اول: از طریق یک کد نویسی واحد که در اون استایل و شکل کلی هردو قالب یکی هستند و فقط با تغییر قالب رنگ بندی اون تغییر داده میشه از جمله رنگ پس زمینه و قسمت های دیگه. که این روش نیاز به مهارت خوبی در برنامه نویسی داره و کار میبره. مهمترین مساله در این طرلحی نوع قالب ها هوش و ذوق طراح قالب هست که بتونه قالبی رو طراحی کنه که در اون رنگ بندی حرف اصلی رو بزنه و همچنین بتونه از عکسهایی استفاده کنه که مناسب برای رنگ بندی های مختلف باشند. مانند کدی که در تاپیک دیگه ای برای تغییر رنگ پس زمینه در موردش بحث کردیم. البته من در برنامه نویسی HTML چنین قالب هایی رو ندیده ام و معمولاً نیاز به کمک گیری از php داره.
راه دوم: این هست که طراح بیاد و دو قالب جدا از هم رو طراحی کنه و هرکدوم رو در آدرسی جدا قرار بده
مثلاً:
قالب A در آدرس :
www.iranjoman.com/1
قالب B در آدرس :
www.iranjoman.com/2
و بعد با قرار دادن یک منوی لینک دار کشویی که در یک قسمتی از این قالب ها به کاربر امکان انتخاب قالب رو بده. به عنوان مثال هنگامی که کاربر در قالب A قرار داره با انتخاب قالب B از
www.iranjoman.com/1 به آدرس
www.iranjoman.com/2 منتقل بشه.
این راه بسیار ابتدایی هست و چون میتونه به جهت انجام دوباره طراحی وقت گیر باشه، برای صفحات ساده میتونه مورد استفاده قرار بگیره.