• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چگونه میتوان یک یا چند صفحه را با پسوند chm ذخیره کرد ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
من میخوام یک آموزش آنلاین رو دانلود کنم

من از همون سایت یک آموزشی دارم که با پسوند chm هست و آموزش html هست که توی این آموزشی که من در سیستمم دارم حتی فیلم رو نشون میده حالا میخوام این آموزشی رو که میخوام دانلود کنم مثل همون باشه

از این آدرس :

Ostad Online :: Training on the Web

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان متاسفانه متوجه این سوالتون نشدم ، لطفاً توضیح بیشتری بدید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
ببینید علی جان

من از همین سایتی که لینکش رو گذاشتم یک آموزش دارم ماله html توی این سایت بصورت آنلاین هستن اگر بخوایم دانلود کنیم باید تک تک صفحات رو دانلود کنیم اما من توی همون فایلی که دارم با پسوند chm و حجم 2 مگ اون آموزش html موجود هست با ویدیو

حالا میخوام ببینم میشه آموزش هایی دیگه رو بشه دانلود کرد که کامل باشند و با پسوند chm

یک نرم افزار هم هست با نام PowerCHM 5.4.0315 که این قابلیت ها رو داره

تولید آسان و خودکار فایلهای CHM از فایلهای HTML , فایلهای متنی Text , فایلهای متنی Word و فرمت PDF .
ویژگی های ویرایشی نرم افزار که امکان ویرایش این فرمتهای متنی را قبل از تبدیل می دهد .
تولید خودکار تاپیک و Index تنها با استفاده از سرتیتر , نام فایل و یا خط مشخصی از متن .
ویژگی جالب Decompile کردن فایلهای CHM به شما امکان خارج کردن تمامی محتویات یک فایل CHM را می دهد . این بخش قادر به پشتیبانی Batch Conversion برای Decompile کردن همزان چندین فایل CHM نیز می باشد .

آیا میشه با این نرم افزار یا بدون این نرم افزار اون فایل ها رو ذخیره کرد که تک تک نباشند .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اگر منظورتون این باشه که بخواید یک آموزش تصویری با پسوند فلش رو سیو کنید در کامپیوترتون میتونید این کار رو بکنید.
روی لینک آموزش تصویری کلیک کنید، بعد از اینکه صفحه ی مربوط به آموزش تصویری باز شد و شروع به نمایش کرد از قسمت بالای صفحه آدرس صفحه رو کپی کنید و بعد آدرس رو در مرورگرتون وارد کنید و بعد کلید اینتر رو بزنید تا آموزش براتون در صفحه مرورگرتون بیاد.
حالا از گزینه های موجود در بالای صفحه مرورگرتون از گزینه File گزینه Save Page As رو بزنید تا صفحه مورد نظرتون سیو بشه. حالا به مسیری که صفحه رو سیو کردید برید و پوشه ی فایل های سیو شده رو پیدا کنید و از داخل اون فایل فلش مربوط به آموزش رو پیدا کنید و اجرا کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب احمد جان اگر منظورت چیزی که من توضیح دادم نیست لینک فایل chm رو اینجا قرار بده تا بشه منظورت رو متوجه شد!

ببینید علی جان

من از همین سایتی که لینکش رو گذاشتم یک آموزش دارم ماله html توی این سایت بصورت آنلاین هستن اگر بخوایم دانلود کنیم باید تک تک صفحات رو دانلود کنیم اما من توی همون فایلی که دارم با پسوند chm و حجم 2 مگ اون آموزش html موجود هست با ویدیو

حالا میخوام ببینم میشه آموزش هایی دیگه رو بشه دانلود کرد که کامل باشند و با پسوند chm

یک نرم افزار هم هست با نام PowerCHM 5.4.0315 که این قابلیت ها رو داره

تولید آسان و خودکار فایلهای CHM از فایلهای HTML , فایلهای متنی Text , فایلهای متنی Word و فرمت PDF .
ویژگی های ویرایشی نرم افزار که امکان ویرایش این فرمتهای متنی را قبل از تبدیل می دهد .
تولید خودکار تاپیک و Index تنها با استفاده از سرتیتر , نام فایل و یا خط مشخصی از متن .
ویژگی جالب Decompile کردن فایلهای CHM به شما امکان خارج کردن تمامی محتویات یک فایل CHM را می دهد . این بخش قادر به پشتیبانی Batch Conversion برای Decompile کردن همزان چندین فایل CHM نیز می باشد .

آیا میشه با این نرم افزار یا بدون این نرم افزار اون فایل ها رو ذخیره کرد که تک تک نباشند .

بالا