• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

چیستان جالب آقای بیل گیتس

Maryam

متخصص بخش ادبیات

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفا به شکل زیر نگاه کنید) ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ). شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است.. برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید و هیچگونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی بهمراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یکبار وارد اتاق چراغها شوید و وقتیکه وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمیتوانید مجددا وارد آن اتاق بشوید.

این چیستان را بیل گیتس در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد تا از بین ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند.حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
*

*

جواب را بعد از اینکه کمی فکر کردید میگذارم ...:چشمک:

*

*
.

.

.

.

یکی از کلید ها را روشن کنید و یکی دو دقیقه بعد آنرا خاموش نمایید. حالا کلید دیگری را روشن کنید و به اتاق چراغها بروید. چراغی که روشن است مربوط است به کلید دوم. دو چراغ دیگر را لمس کنید، آنکه گرم است مربوط است به کلید اول و البته آنکه سرد است مربوط است به کلید سوم است.
اگر شما نتوانستید این معما را حل کنید یقینا به این دلیل بوده است که به فیزیک معما که همانا حرارت تولید شده در چراغها است توجه نداشتیدو فکر خود را متمرکز بر تناظر چراغها و کلیدها نمودید، راه حلی که هرگز شما را به جواب نخواهد رساند.
توان چراغها هم هیچ ربطی به حل معما ندارد و فقط برای گمراه کردن شما در معما گنجانده شده است.

t92

متخصص بخش

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.( لطفا به شکل زیر نگاه کنید) ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ). شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است.. برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید و هیچگونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی بهمراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یکبار وارد اتاق چراغها شوید و وقتیکه وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمیتوانید مجددا وارد آن اتاق بشوید.

این چیستان را بیل گیتس در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد تا از بین ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند.حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟
:نیش:
من اول می رم دوتا کلید روشن نگه می دارم بعد می رم اتاق چراغ ها.
اول کلیدی که خاموش هست معلوم می شه مربوط به کدوم لامپ هست...
بعد از بین اون دو تا روشن یکیشون قویتر و یکیشون ضعیفتره...بر می گردم اتاق کلید ها و در رو باز می ذارم...و به نوبت اون ها رو یک بار یکیش رو یک بار دیگری رو خاموش می کنم تا ببینم کی نور بیشتر و کی کمتر میاد .... چند نمره شد الان مریم خانم؟!:فکر:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
هاااااااااااااااااا من شنیدم بگم بگم
نه نشنیدم خودم حل کردم :نیش:

آرش باید اون وقت این دستهای مجید دلبندمو قرض کنی :خنده2:

t92

متخصص بخش
هاااااااااااااااااا من شنیدم بگم بگم
نه نشنیدم خودم حل کردم :نیش:

آرش باید اون وقت این دستهای مجید دلبندمو قرض کنی :خنده2:
(تقلب تقلب تقلبت مبارک...بیا عمو بیل رو شوت کن تا صد سال زنده باشی...)× 2

t92

متخصص بخش
اینو به آقا بیل گیتس بفرستید:
اگه دستمون به لامپها می رسه،ده نیست که...لامپ ها رو روش رو نگاه کنی نوشته...:2:
دیگه به معما نیاز نیست...

kami

کاربر ويژه
من اول می رم دوتا کلید روشن نگه می دارم بعد می رم اتاق چراغ ها.
اول کلیدی که خاموش هست معلوم می شه مربوط به کدوم لامپ هست...
بعد از بین اون دو تا روشن یکیشون قویتر و یکیشون ضعیفتره...بر می گردم اتاق کلید ها و در رو باز می ذارم...و
به نوبت اون ها رو یک بار یکیش رو یک بار دیگری رو خاموش می کنم تا ببینم کی نور بیشتر و کی کمتر میاد .... چند نمره شد الان مریم خانم؟!:فکر:

آرش خان شما فقط یه بار میتونی بری اتاق کلیدها نه دوبار که
اینی که شما گفتید میشه دوبار مراجعه به اتاق
چراغها

یکی از کلیدارو روشن میکنم و یکی دو دقیقه بعد آنرا خاموش میکنم. بعدش کلید بعدی رو
می روشنم و به اتاق چراغها میرم. چراغی که روشن بید مربوط بید به کلید دوم. دو چراغ دیگر را لمس میکنم، اونی که گرم است مربوطه به کلید اولی که روشن کرده بودم و بعدش خاموش کرده بودمش،چراغ بعدی هم که سرده میشه کلید سوم مسئله:نیش:

آخرین ویرایش:

j@v@d

کاربر ويژه
یکی از کلید ها را روشن کنید و یکی دو دقیقه بعد آنرا خاموش نمایید. حالا کلید دیگری را روشن کنید و به اتاق چراغها بروید. چراغی که روشن است مربوط است به کلید دوم. دو چراغ دیگر را لمس کنید، آنکه گرم است مربوط است به کلید اول و البته آنکه سرد است مربوط است به کلید سوم است.
اگر شما نتوانستید این معما را حل کنید یقینا به این دلیل بوده است که به فیزیک معما که همانا حرارت تولید شده در چراغها است توجه نداشتید و فکر خود را متمرکز بر تناظر چراغها و کلیدها نمودید، راه حلی که هرگز شما را به جواب نخواهد رساند.
توان چراغها هم هیچ ربطی به حل معما ندارد و فقط برای گمراه کردن شما در معما گنجانده شده است.

gorg nama

متخصص بخش
من بايد تذكر بدم يارانه هارو برداشتن شما چرا از چراغ پر مصرف استفاده ميكنيد

بالا