مواد لازم:
ماکارونی پاپیونی = 1 بسته
پودر سوخاری = به انداره لارم
نمک = 1/2 قاشق چایخوری
زردپوبه = 1 قاشق چایخوری
فلفل = کمی
طرز تهیه:
ماکارونی را با آب و نمک و کمی روغن مایع بجوشانید تا نرم شود و بعد آبکش کنید سپس آرد سوخاری را با نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ماکارونی های آبکش شده را در آن غلطانده و در روعن داغ سرخ کنید.
در انتها می توانید بعد از خنک شدن با سس میل کنید یا به عنوان تزئین غذاها از آن استفاده نمائید.
ماکارونی پاپیونی = 1 بسته
پودر سوخاری = به انداره لارم
نمک = 1/2 قاشق چایخوری
زردپوبه = 1 قاشق چایخوری
فلفل = کمی
طرز تهیه:
ماکارونی را با آب و نمک و کمی روغن مایع بجوشانید تا نرم شود و بعد آبکش کنید سپس آرد سوخاری را با نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کرده و ماکارونی های آبکش شده را در آن غلطانده و در روعن داغ سرخ کنید.
در انتها می توانید بعد از خنک شدن با سس میل کنید یا به عنوان تزئین غذاها از آن استفاده نمائید.