![]() |
به نقل از سایت رسمی بارسلونا، ژاوی هرناندز در خصوص شانس تمیش برای قهرمانی در لالیگا گفت: ما از اینکه از خودمان انتقاد کنیم نمی ترسیم. این که با صدرنشین جدول فاصله زیادی داریم، تقصیر خودمان است. وی در پاسخ به این سوال که بین مسی و گواردیولا کدامیک را انتخاب می کند، گفت: چرا باید بین این دو یکی را انتخاب کنم، در حالی که هر دوی آنها می توانند برای چندین سال دیگر در بارسلونا بمانند؟ گواردیولا به عنوان یک سرمربی خیلی چیزها به بازیکنان و همچنین باشگاه داده است، اما مسی قادر است با عملکردش همه چیز را عوض کند. هافبک بارسلونا ادامه داد: گواردیولا عنصر اصلی تیم به شمار می رود. فکر می کنم سرمربی از حضور خود در بارسلونا خوشحال و راضی است و از عملکرد عالی خود هم لذت می برد. او همیشه روحیه رقابت جویانه ای دارد. از اینجا به بعد به خودش بستگی دارد که چه تصمیمی بگیرد. من فکر می کنم قراردادش را با بارسلونا تمدید کند. مسی و گواردیولا دو مهره اصلی در بارسلونا هستند. من هم دوست دارم برای این تیم مهم باشم، اما فکر نمی کنم به اندازه این دو تن برای بارسلونا مهم باشم. جدایی من از فوتبال مشکل ساز نخواهد شد چرا که دنیای فوتبال پر از بازیکنان خوب است. ژاوی افزود: ما خودمان را برای تیمی بدون پپ آماده نکرده ایم. این گواردیولا است که هدایت تیم را بر عهده دارد و در بارسلونا دستور می دهد. او قانون های باشگاه را تعیین می کند و کارهای تاکتیکی و روانشناختی تیم بر عهده او است. وی در خصوص تصمیمات داوران در بازی های بارسلونا گفت: تا حالا بسیاری از افراد درباره داوران اظهار نظر کرده اند. نمی خواهیم درباره داوران حرفی بزنیم. نکته مثبت تیم این است که خودمان از خودمان انتقاد می کنیم. اگر در حال حاضر 10 امتیاز از صدرنشین جدول فاصله داریم، تقصیر خودمان است. نتوانستیم مانند سال های گذشته عملکرد خوب خود را به نمایش بگذاریم. ستاره بارسا تصریح کرد: به نظر می رسد که جنگ بین رئال و بارسلونا باعث می شود که موفقیت های ما به خوبی دیده نشود. فکر می کنم عملکرد ما را در خارج از اسپانیا بیشتر می بینند و تحسین می کنند. ما هنوز امید خود را در لالیگا از دست نداده ایم و تا پایان فصل به تلاش خود ادامه خواهیم داد. بالاخره مادرید هم مرتکب اشتباه می شود و امتیاز از دست می دهد. پیروزی در همه بازی های باقیمانده، به خصوص بازی های خارج از خانه برای هر دو تیم کار دشواری است. اما فکر می کنم احتمال اینکه مادرید در بازی های دور از خانه امتیاز از دست بدهد، خیلی بیشتر از بارسلونا است. |