توت فرنگی: ۱۵۰۰ گرم
شکر : ۲ فنجان
توت فرنگی تمیز را در ظرفی ریخته، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده، هم بزنید و مدت یکساعت بگذارید بماند. سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی، یک فنجان آب اضافه کرده آن را از صافی گذرانده، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلاً در یک چهارم آب گرم حل کرده اید، به آن افزوده، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.
شکر : ۲ فنجان
توت فرنگی تمیز را در ظرفی ریخته، با قاشق چوبی فشار داده شکر مخلوطش نموده، هم بزنید و مدت یکساعت بگذارید بماند. سپس برای هر فنجان آب توت فرنگی، یک فنجان آب اضافه کرده آن را از صافی گذرانده، برای هر دو فنجان آب توت فرنگی، یک قاشق گرد ژلاتین که قبلاً در یک چهارم آب گرم حل کرده اید، به آن افزوده، مایه را در قالب مخصوص ژله بریزید.