مواد لازم:
آب سیب ۱ لیتر
پودر ژلاتین ۵۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم ( با توجه به ذائقه کمتر با بیشتر )
چوب دارچین ۱ الی ۲ قطعه
طرز تهیه:
آب سیب، شکر ،پودر ژلاتین و چوب دارچین را در حال هم زدن گرم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه بجوشد.
تا وقتی که مایع داغ است آن را در لیوان های پایه دار بریزید.
قبل از پر کردن لیوان ها، ژله را از صافی رد کنید.
آب سیب ۱ لیتر
پودر ژلاتین ۵۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم ( با توجه به ذائقه کمتر با بیشتر )
چوب دارچین ۱ الی ۲ قطعه
طرز تهیه:
آب سیب، شکر ،پودر ژلاتین و چوب دارچین را در حال هم زدن گرم کنید و بگذارید به مدت ۱ دقیقه بجوشد.
تا وقتی که مایع داغ است آن را در لیوان های پایه دار بریزید.
قبل از پر کردن لیوان ها، ژله را از صافی رد کنید.