معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
ژله معجون عشق
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین
4 پیمانه آب انگور قرمز
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه مارشمالو
روش تهیه:
در یک ظرف کوچک،1 پیمانه آب انگور بریزین و پودر ژلاتین رو روش بریزین و بذارین کنار تا اسفنجی بشه
حالا ظرف رو روی بخار کتری بذارین و هم بزنین تا ژلاتین حل بشه و مایع شفاف بشه
شکر رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه
حالا از روی بخار بردارین و 1 پیمانه دیگه آب انگور بهش اضافه کنین
بذارین مایع حدود 30 دقیقه در دمای اتاق بمونه و حالت نیم بند بگیره
مایع رو توی کاسه بزگتری بریزین و باقیمانده آب انگور رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین
از این ترکیب یک پیمانه جدا کنین و بقیه مایه رو توی گیلاس بریزین (فقط نیمی از ظرف رو پز کنین) و بذارین تو یخچال تا نیم بند بشه
اون یک پیمانه ای که جدا کردین رو به همراه تکه های مارشمالو روی بخار کتری قرار بدین و هم بزنین تا مارشمالو نرم و تقریبا حل بشه
بعد از روی حرارت وردارین و با همزن بزنین تا کفی بشه
این کف رو روی ژله های نیم بند بریزین و بذارین دوباره تو یخچال 3 4 ساعت بمونه و کاملا ببنده
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین
4 پیمانه آب انگور قرمز
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پیمانه مارشمالو
روش تهیه:
در یک ظرف کوچک،1 پیمانه آب انگور بریزین و پودر ژلاتین رو روش بریزین و بذارین کنار تا اسفنجی بشه
حالا ظرف رو روی بخار کتری بذارین و هم بزنین تا ژلاتین حل بشه و مایع شفاف بشه
شکر رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه
حالا از روی بخار بردارین و 1 پیمانه دیگه آب انگور بهش اضافه کنین
بذارین مایع حدود 30 دقیقه در دمای اتاق بمونه و حالت نیم بند بگیره
مایع رو توی کاسه بزگتری بریزین و باقیمانده آب انگور رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین
از این ترکیب یک پیمانه جدا کنین و بقیه مایه رو توی گیلاس بریزین (فقط نیمی از ظرف رو پز کنین) و بذارین تو یخچال تا نیم بند بشه
اون یک پیمانه ای که جدا کردین رو به همراه تکه های مارشمالو روی بخار کتری قرار بدین و هم بزنین تا مارشمالو نرم و تقریبا حل بشه
بعد از روی حرارت وردارین و با همزن بزنین تا کفی بشه
این کف رو روی ژله های نیم بند بریزین و بذارین دوباره تو یخچال 3 4 ساعت بمونه و کاملا ببنده