معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
ژله مغز دار
وقتی قرار است برای پذیرایی بعد از شام از مهمانانمان دسر انتخاب کنیم، معمولاً اولین دسرهایی که به ذهنمان می رسد ژله بستنی هست.اگر شما هم در درست کردن این دسر تبحر دارید یک دسر مغز دار از ترکیب آن با دنت درست کنید هم خوشمزه است، هم متفاوت و هم زیبا.
مواد لازم
ژله لیمو 1 بسته
دنت زعفرانی 1 عدد
بستنی 1 لیوان
آبجوش 1 لیوان
ابتدا پودر ژله را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم.
یک لیوان بستنی وانیلی را اضافه میکنیم و خوب مخلوط مینماییم.
4/3 ژله را درون قالب ریخته و به مدت یکساعت در یخچال میگذاریم.
از یخچال در آورده و به اندازه یک قاشق چایخوری از ژله برمی داریم تا حالت گود و تو خالی پیدا کند.
بعد دنت را درون آن گودی اضافه میکنیم.
مابقی ژله بستنی را به روی دنت خیلی آرام میریزیم و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار میدهیم
قبل از برش خوردن
بعد از برش خوردن
وقتی قرار است برای پذیرایی بعد از شام از مهمانانمان دسر انتخاب کنیم، معمولاً اولین دسرهایی که به ذهنمان می رسد ژله بستنی هست.اگر شما هم در درست کردن این دسر تبحر دارید یک دسر مغز دار از ترکیب آن با دنت درست کنید هم خوشمزه است، هم متفاوت و هم زیبا.
مواد لازم
ژله لیمو 1 بسته
دنت زعفرانی 1 عدد
بستنی 1 لیوان
آبجوش 1 لیوان
ابتدا پودر ژله را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم.
یک لیوان بستنی وانیلی را اضافه میکنیم و خوب مخلوط مینماییم.
4/3 ژله را درون قالب ریخته و به مدت یکساعت در یخچال میگذاریم.
از یخچال در آورده و به اندازه یک قاشق چایخوری از ژله برمی داریم تا حالت گود و تو خالی پیدا کند.
بعد دنت را درون آن گودی اضافه میکنیم.
مابقی ژله بستنی را به روی دنت خیلی آرام میریزیم و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار میدهیم
قبل از برش خوردن
بعد از برش خوردن