• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ژوزه بايد از کميته فني مشورت بگيرد

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
آشتياني :
ژوزه بايد از کميته فني مشورت بگيرد
[h=2] عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: ژوزه بايد از کميته فني مشورت بگيرد و از تجربه‌ اعضاي اين کميته استفاده کند.

[TD="align: left"]
00027299.jpg
[/TD]

ابراهيم آشتياني در مورد توقف پرسپوليس برابر فولاد خوزستان گفت: هميشه شفاف صحبت مي‌کنم و قصد توجيه ندارم اما شرايط اين مسابقه کمي متفاوت بود. سال‌ها فوتبال بازي کرده‌ام و مي‌دانم گرما و رطوبت روي کار بازيکنان تاثير دارد.

وي اضافه کرد: اين مسئله در ديدار با فولاد هم وجود داشت. گرما و رطوبت روي بازيکنان تأثير گذاشت و توان نفرات را گرفت، البته اين يک علت بود؛ علت ديگر هم جواني تيم فولاد بود، اين تيم خيلي با انگيزه بازي مي‌کند و نفراتش در حفظ مالکيت توپ مهارت دارند.

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: ژوزه بايد از مشاوران و کميته فني به خوبي استفاده کند. انصاري‌فرد، زايد و قاضي سه مهاجم بزرگي هستند که هر تيمي آرزو دارد يکي از اين بازيکنان را داشته باشد. ژوزه مي‌تواند حداقل از دو نفر اين بازيکنان به صورت همزمان استفاده کند. در فوتبال روز دنيا کمتر از تک مهاجم استفاده مي‌شود و تيم‌ها بيشتر از هافبک‌هاي نفوذي و تعداد بازيکنان بيشتر هجومي استفاده مي‌کنند.

آشتياني در مورد اينکه آيا به هواداران حق نمي‌دهد که پس از گذشت هفت هفته صبرشان لبريز شود، اظهار داشت: من حق را به هواداران مي‌دهم. هواداران‌مان سال‌هاي سال است تيم را حمايت مي‌کنند و هميشه در موفقيت‌ها نقش داشته‌اند. ما اين هواداران را آسان به دست نياورديم که بخواهيم آسان از دست بدهيم. احساس مي‌کردم بعد از بازي با استقلال تيم شکل و سبک خود را به دست بياورد و ديگر مشکلي نباشد ‌ولي ديديم ژوزه هنوز هم به زمان نياز دارد.

وي تاکيد کرد: راه حل اين است که ژوزه از کميته فني که افراد خيلي قوي در آن حضور دارند بيشتر استفاده کند. من بعد از بازي برابر نفت هم گفتم پرسپوليس مي‌تواند از مهره‌هاي هجومي بيشتر استفاده کند و برخي از بازيکنان هجومي را حتي در پست‌هاي دفاعي به کار گيرد. همانطور که ديديم ژوزه از مهدوي‌کيا در بازي با استقلال در پست هافبک دفاعي استفاده کرد که اين يک تفکر خوب بود و نتيجه هم داد.

آشتياني گفت: در بازي با فولاد دفاع راست و دفاع وسط متمايل به راست ما اشتباه بدي انجام دادند. وقتي توپ سانتر مي‌شود مدافعان بايد نگاهشان به سمت توپ باشد اما ديديم آنها سمت دروازه خودي بودند و مهاجم فولاد خيلي راحت دروازه را باز کرد.

آشتياني در پاسخ به اين سؤال که به نظر مي‌رسد کميته فني ديگر جايگاهي در تصميمات باشگاه ندارد و مدت‌هاست تشکيل جلسه نداده به فارس گفت: در کميته فني افراد کوچکي حضور ندارند. من مدرس فوتبال و استاد دانشگاه هستم، علي پروين سال‌ها تجربه حضور در ورزش را دارد و همه او را قبول دارند. حميد درخشان، افشين پيرواني و رضا وطن‌خواه هم سابقه سرمربي‌گري داشته‌اند و افراد با دانشي هستند. ما نمي‌توانيم خودمان تشکيل جلسه دهيم و مسائل را به تنهايي بررسي کنيم.

پيشکسوت باشگاه پرسپوليس عنوان کرد: سرمربي تيم و مديريت باشگاه بايد جلسه‌اي تشکيل دهند و در آنجا تبادل نظر کنيم. کميته فني همانند يک اتاق فکر است که به بررسي مشکلات فوتبال مي‌پردازد. ما قبلا به ژوزه معرفي شديم و مي‌توانيم در يک نشست به بررسي مسائل فني تيم بپردازيم. در نهايت ژوزه تصميم‌گيرنده است و مي‌تواند از مشاوره‌هاي ما استفاده کند.

آشتياني در مورد اينکه آيا در اين مقطع تعويض سرمربي پرسپوليس مي‌تواند مشکل‌گشا باشد گفت: من زياد با اين مسئله موافق نيستم. ژوزه با هزينه گزاف به تيم آمده و خيلي مشکل است که بخواهيم سرمربي را عوض کنيم. هر کس غذايي را تازه مي‌بيند ابتدا آن را مزه مي‌کند تا شايد به مذاقش خوش بيايد. ژوزه هم مي‌تواند يک بار اين مسئله را امتحان کند و با کميته فني جلسه بگذارد، شايد صحبت‌هايي که انجام مي‌شود به کار تيم بيايد.

وي ادامه داد: باشگاه هزينه سنگيني در فصل نقل و انتقالات انجام داده و بازيکنان بسيار خوبي جذب کرده است. ژوزه بايد از نظرات کميته فني استفاده کند و من تعجب مي‌کنم يک مربي خارجي چنين کاري را انجام نمي‌دهد. معمولاً مربيان ايراني از ترس اينکه مشاورانشان زير پايشان را خالي کنند و جاي آنها را بگيرند اين کار را نمي‌کنند اما ژوزه که يک مربي حرفه‌اي است نبايد چنين تفکري داشته باشد و بايد با کميته فني جلسه برگزار کند.

به نقل از ورزش 3

بالا