• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ژوليو سزار: تا جام جهاني در اينتر هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سنگربان ملي پوش تيم فوتبال اينتر شايعه جدايي‌اش از اينتر را رد کرد.

00027301.jpg

ژوليوسزار که به عقيده بسياري از کارشناسان يکي از سه دروازه‌بان برتر حال حاضر جهان است، با رداخبار جدايي‌اش از اينتر تاکيد کرد: فصل بعد هم در اين تيم خواهد ماند. پيش از اين رسانه‌هاي ايتاليايي از حضور او در اولدترافورد براي جانشيني فان درسار خبر داده بودند که در سن 40 سالگي تصميم به بازنشستگي گرفته است.

همچنين صحبت‌هايي مبني بر حضور او در تيم رم در برخي از رسانه‌ها منتشر شده بود.

سزار در گفت و گو با گاتزتا دلو اسپورت با ردتمامي شايعات مربوط به فصل نقل و انتقالات گفت: رم واقعا براي جذب من انگيزه زيادي دارد و پيشنهاد هم ارائه داده است، اما من تصميمم را گرفته‌ام و مي خواهم تا سال 2014 (جام جهاني برزيل) در اينتر بمانم. در اين تاريخ که قرار دادم به پايان مي‌رسد مي‌توانم راجع به تيم بعدي تصميم گيري کنم. به همين دليل شديدا دوست دارم که نامم در بازار نقل و انتقالات پاک شود. نه به رم مي‌روم. نه به منچستريونايتد و نه به هيچ تيم ديگر.

وي درباره‌ي انگيزه‌هايش براي فصل آتي رقابت‌ها هم اظهار کرد: فقط مي‌خواهم در اينتر بمانم تا فصل آينده ميلان را شکست دهيم و بار ديگر جام قهرماني را از آن‌ها پس بگيريم. علاوه بر اين مي خواهم قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را هم يک بار ديگر تجربه کنم.

با توجه به حضور احتمالي اميليانو ويويانو، دروازه‌بان تيم بلونيا در اينتر تصميم سزار تا حدي عجيب به نظر مي‌رسد.

سزار همچنين درباره وضعيت هم تيمي‌اش وزلي اسنايدر هم عنوان کرد: او در سري A مي‌ماند و به ليگ برتر انگليس نخواهد رفت.

به اين ترتيب با توجه به تصميم سزار براي ماندن در اينتر و حضور مانوئل نوير در بايرن مونيخ ده‌خيا تنها گزينه براي جانشيني فان درسار در درون دروازه‌ شياطين سرخ است.

بالا