پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله – یک تکه بدون استخوان ۲ تا ۵/۲ کیلو
سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) – ۱ دسته
سیر ۱ – یک بوته
روغن یا کره – ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کم
ژیگو با سس ترخان
ژیگو با سس ترخان
طرز تهیه:
چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی گوساله که در دستورات وبلاگ گروه آشپزی قبلا شرح داده شده (ژیگو فرانسوی – ژیگو – نکات طبخ ژیگو )طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم . قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم