• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاتالونيا تنها قسمتي از سرزمين دوست داشتني من است تياگو: با نسل من از جدايي حرف نزنيد

ahmadfononi

معاونت انجمن
مهاجم جوان تيم فوتبال بارسلونا به سوال سياسي يك خبرنگار پاسخ نداد و گفت: با نسل من از جدايي حرف نزنيد.

A1091000.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، تياگو بازيكن گلزن بارسا به تازگي به تيم ملي فوتبال كشورش دعوت شده و از سوي روزنامه‌هاي سياسي كاتالونيا تحت فشار است.

هواداران قديمي بارسلونا از وي خواسته‌اند تا به خاطر ال‌كلاسيكودربي هفته آينده به اردوي تيم ملي نرود اما اين بازيكن پاسخ قاطعي به اين فضاي رسانه اي داد و گفت: با نسل من از جدايي حرف نزنيد، براي من هرگز بارسلونا مهمتر از تيم ملي اسپانيا نيست و كاري كه برخي بازيكنان بارسلونا در لباس تيم ملي مي‌كنند هرگز از سوي من ديده نخواهد شد. كاتالونيا قسمتي از سرزمين دوست داشتني من است.

وي افزود: در تيم ملي فوتبال اسپانيا كاملا در خدمت انديشه‌هاي دل‌بوسكه خواهم بود و در هر پستي كه او صلاح بداند انجام وظيفه خواهم كرد، اين خيلي بي معني است كه به‌خاطر ال كلاسيكودربي به اردوي تيم ملي نروم، براي من و هم سن و سال‌هاي من ديگر مرز معني ندارد و اروپا براي ما يك منطقه به حساب مي‌آيد، چه برسد به اين كه بخواهيم از جدايي كاتالونيا از اسپانيا سخن بگوييم.

اسپانيا امشب برابر ايتاليا صف آرايي خواهد كرد.

بالا