• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کار مکانی درست نبود یا بازی ناجوانمردانه پرسپولیس ؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
کار مکانی درست نبود یا بازی ناجوانمردانه پرسپولیس ؟

نایب‎رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر درست نبودن کار درواز‌ه‌بان استیل‌آذین گفت: بهتر بود پرسپولیس بازی جوانمردانه را رعایت می‌کرد.
مهدی تاج درباره جلسه‌ امروز (دوشنبه) با حسین هدایتی در مورد اتفاقات دیدار جنجالی پرسپولیس و استیل‌آذین اظهار داشت: اعتقاد دارم اگر بازی جوانمردانه از سوی پرسپولیسی‌ها رعایت می‌شد بهتر بود. ما ریشه مشکلاتی را که در این بازی به‏وجود آمده بود، از چشم دروازه‌بان استیل‌آذین می‌بینیم.
وی ادامه داد: بازی جوانمردانه قواعدی دارد. در صورتی که همین‌طور خودمان را به زمین بیندازیم تا همه مجبور شوند بازی جوانمردانه را رعایت کنند، هیچ‎گاه نمی‌توان فوتبال بازی کرد چرا که در تمام دنیا هم تنها یک بار در یک مسابقه این اتفاق رخ می‌دهد اما باز هم تاکید می‌کنم اگر پرسپولیسی‌ها بازی جوانمردانه را رعایت می‌کردند بهتر بود.
تاج تصریح کرد: هرکاری یک حد و حدودی دارد. قواعد بازی جوانمردانه این‎گونه است که حتما باید یک بازیکن مضروب یا مجروح شود و نتواند بازی را ادامه دهد. به نظر من نباید این‎گونه وقت‌ تلف کردن به یک ترفند برای تیم‌ها تبدیل شود.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در مورد خصوصی‌سازی در فوتبال ایران و صحبت‌های مطرح شده در جلسه با مالک باشگاه استیل‌آذین به فارس گفت: در همه جای دنیا باشگاه‌ها کارخانه‌داری می‌کنند اما در ایران کارخانه‌دارها تیم‌داری می‌کنند. بین این دو موضوع تفاوت زیادی وجود دارد و باید این فاصله‌ها را به گونه‌ای تعدیل کرد.
وی عنوان کرد: خوشحالم که کارگروه بسیار خوبی را برای بحث خصوصی‌سازی و برنامه‌ریزی تشکیل داده‌ایم تا از نظرات آنها استفاده کنیم.

بالا