• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کانون ملی منتقدان تئاتر ایران ”خرمگس” را نقد می کنند

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]اولین جلسه کانون ملی منتقدان تئاتر ایران در سال جاری یکشنبه، 31 فروردین ماه، به برگزاری نشست نقد و بررسی نمایش "خرمگس" نوشته و کار علی عابدی اختصاص یافته است.
20140419184947_4.jpg

به گزارش سينماخبر به نقل از روابط عمومی نمایش، در این نشست گروه منتقدان عضو کانون متشکل از سیدعلی تدین صدوقی، حسن پارسایی و بابک فرجی نمایش "خرمگس" را با حضور کارگردان، بازیگران و عوامل این نمایش نقد می کنند.
این در حالی است که این اثر نمایشی پنجشنبه، 28 فروردین ماه، به داریوش فرهنگ و گلاب آدینه، از هنرمندان پیش کسوت، تقدیم شد. حسین مسافرآستانه، روح الله کمانی، نادر برهانی مرند، نوشین تبریزی، شیرین بینا، افشین سلیمان پور، آزاده انصاری و امیررضا کوهستانی از جمله هنرمندانی بودند که در این شب از نمایش دیدن کردند.
داریوش فرهنگ پس از تماشای این اثر گفت: "در این رشد بی سلیقه گی ها، کج سلیقه گی ها و در گسترش سلیقه های نازل، جایی به دور از شلوغ بازی ها، تئاتری رخ می دهد که تا جایی که من به یاد دارم انبارکی بود که این انبارک امروز به یک صحنه تئاتر تبدیل شده و در آن تئاتری با کمترین حمایت مالی و بدون کمترین حمایت اقتصادی به صحنه می رود. بنا به شنیده ها استقبال تماشاگران چه قبل از ایام عید نوروز و چه بعد از آن و چه امشب که خود شاهد آن بودم، مرا خوشحال کرد و این نشان می دهد که در این شهر یک کار شوق انگیز رخ داده است. عکس العمل تماشاگران در تابلو به تابلوی نمایش، نشان دهنده آن است که ارتباط با مخاطب به خوبی برقرار شده است. همین جا دیدن این نمایش را به همه توصیه می کنم."
نمایش "خرمگس" هر روز ساعت 19:30 در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به صحنه می رود و نشست نقد و بررسی این نمایش بلافاصله بعد از اجرای آن یکشنبه، 31 فروردین ماه، در تالار قشقایی برگزار می شود. حضور در این جلسه برای عموم آزاد است.

بالا