• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاپلو: درهای تیم ملی همیشه به روی بکام باز است

0mid

متخصص بخش ورزشی
سرمربی ایتالیایی امروز فهرست منتخبش برای دو دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوئیس اعلام خواهد کرد.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس پیش از بازی دوستانه تیمش مقابل مجارستان گفته بود که می خواهد به بکام فرصتی بدهد تا در یک دیدار دوستانه از هواداران سه شیرها خداحافظی کند اما اکنون در چرخشی ناگهانی تاکید کرد که اگر این بازیکن باتجربه مصدومیتش از ناحیه قوزک پا را پشت سر بگذارد و به روزهای خوبش بازگردد، بار دیگر به تیم ملی دعوت خواهد شد.

کاپلو در مصاحبه با نشریه "نیوز آو د وورلد" گفت:" بکام ابتدا باید شرایط بازی کردن را پیدا کند وگرنه درهای تیم ملی همیشه به روی او باز است. وقتی او مصدومیتش را پشت سر بگذارد و شرایط خوبی پیدا کند، آنگاه با هم در این مورد صحبت خواهیم کرد.

آینده از آن بازیکنان جوان است اما پیش از آن من تصمیم می گیرم که چه بازیکنانی دعوت شوند. من به ارزش ستاره های قدیمی تیم آگاه هستم. آینده از آن بازیکنان جوان است زیرا ما به رقابت های یورو فکر می کنیم اما بازیکنی را کنار نخواهیم گذاشت."

بکام به دلیل مصدومیت نتوانست سه شیرها را در جام جهانی همراهی کند اما به عنوان یکی از اعضای کادر فنی، روی نیمکت تیم ملی انگلیس نشست.

" رابطه من و دیوید فوق العاده است. من با او تلفنی صحبت کردم زیرا او می خواست یکی از اعضای کادر فنی باشد. من معمولا با بازیکنان صحبت نمی کنم اما در این مورد خاص با دیوید صحبت کردم."

کاپلو امروز فهرست منتخبش برای دو دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوئیس اعلام خواهد کرد.

بالا