• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کاپلو: مورينيو بي‌احترامي کرده است

ahmadfononi

معاونت انجمن
فابيو کاپلو، مربي انگليس به مورينيو، مربي رئال مادريد تاخته و گفته اين مربي پرتغالي در قبال او بي‌احترامي کرده است.

00017571.jpg

مورینیو اخیرا گفته بود در سال 2007 بسیار به نیمکت تیم انگلیس نزدیک شد و قرار بود جانشین استیو مک‌کلارن شود.
مورینیو گفته اوضاع سرانجام به نحوی پیش رفت که او این فرصت را رد کرد، چرا که فوتبال باشگاهی را ترجیح می‌داد.
حالا این مربی ایتالیایی می‌گوید این حرف مورینیو بی‌احترامی بوده است: «من درباره رابطه با سایر باشگاه‌ها حرف نمی‌زنم، چرا که بر خلاف بعضی‌ها برای مربیان دیگر احترام قائلم.
نمی‌خواهم درباره رابطه‌ام با باشگاه‌ها صحبت کنم. این‌ها اسرار شخصی من است. من هرگز به شما نمی‌گویم در دوران مربی‌گری‌ام چه شد.
این موضوع جدی است. هرگاه باشگاهی یا تیم ملی دیگری تصمیم می‌گیرد مربی انتخاب کند، با بسیاری از مربیان صحبت می‌کند. این طبیعی است.
من دوست ندارم بیش از این در این باره صحبت کنم.»
اتحادیه فوتبال انگلیس هم در بیانیه‌ای آورده: «فابیو گزینه اول ما بود. ما این را از همان ابتدا روشن ساخته بودیم.»

بالا