• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کباب بال مرغ

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم برای مایه کباب:
رب گوجه
سس میوه ای قهوه ای
سرکه سفید
عسل
روغن
سیر
طرز تهیه:
اگر می خواهید مرغ شما زیاد روغن پس ندهد و دود نکند ، توصیه می شود پوست آنرا بکنید .
تمام مواد لازم برای مایه کباب را با هم مخلوط کنید.
مرغها را به مایه کباب آغشته کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی کباب پز کباب کنید و گهگاهی آنها را زیر و رو کرده و به طور متناوب با مایه آغشته کنید یعنی مرینیت شود
اگر مرغها قبل از پختن ،شروع به سیاه شدن کردند ، فاصله سیخها را از کباب پز زیاد کنید یا مرغ ها را در جایی از کباب پز که حرارت کمتری دارد بگذارید تا آرام آرام پخته شوند .
مرغهای کباب شده را به بشقاب مخصوص سرو غذا انتقال داده و همراه با برگهای کاهو تازه سرو کنید
 
بالا