B a R a N
مدير ارشد تالار
[h=3]مواد لازم:
ماهی سنگسر= 1عدد بزرگ
سیر= 4حبه
فلفل قلمی قرمز خرد شده= 1عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
روغن زیتون= 3/2 پیمانه
آب لیموی تازه= 6قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده= 2-3قاشق سوپخور طرز تهیه :
ماهی را شسته , با یك چاقوی نوك تیز فلس های ماهی را پاك كنید از زیر گردن تا دم ماهی را برش دهیدو محتویات داخل شكم ماهی را خالی كنید . داخل شكم را بشوئید و سپس سر ماهی را جدا كنید. با دقت استخوان های ماهی را در آورده ولی پوست ماهی را جدانكنید . ماهی را با دستمال آشپزخانه خشك كنید. در یك ظرف 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو, نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. در جای خنك بمدت 1 ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی كباب پز قرار دهید, در حین پخت با یك قلم مو 2-3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یك ماهی تابه كوچك باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمك و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط كنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید چند جوش كه زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از كباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهیدودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . این غذا را داغ داغ سرو كنید.
ماهی سنگسر= 1عدد بزرگ
سیر= 4حبه
فلفل قلمی قرمز خرد شده= 1عدد
نمك و فلفل= به میزان لازم
روغن زیتون= 3/2 پیمانه
آب لیموی تازه= 6قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده= 2-3قاشق سوپخور طرز تهیه :
ماهی را شسته , با یك چاقوی نوك تیز فلس های ماهی را پاك كنید از زیر گردن تا دم ماهی را برش دهیدو محتویات داخل شكم ماهی را خالی كنید . داخل شكم را بشوئید و سپس سر ماهی را جدا كنید. با دقت استخوان های ماهی را در آورده ولی پوست ماهی را جدانكنید . ماهی را با دستمال آشپزخانه خشك كنید. در یك ظرف 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو, نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. در جای خنك بمدت 1 ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی كباب پز قرار دهید, در حین پخت با یك قلم مو 2-3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یك ماهی تابه كوچك باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمك و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط كنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید چند جوش كه زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از كباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهیدودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . این غذا را داغ داغ سرو كنید.