ahmadfononi
معاونت انجمن
مواد لازم :
سینه مرغ مکعبی خرد شده=3 عدد
لیمو ترش=1 عدد
زنجبیل پوست کنده و خرد شده=2 و نیم سانتیمتر
فلفل دلمه ای قرمز(بدون تخم)مکعبی خرد شده=1 عدد
روغن سبزیجات یا مایع=2 قاشق غذاخوری
سیر=2 حبه
پیاز=1 عدد
بادمجان و کدو=از هر کدام یک عدد
سس سویا=2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای(یا معمولی)=1 قاشق مرباخوری
گشنیز ریز شده=برای تزئین
طرز پخت :
قطعه های مرغ را درون یک ظرف گود می ریزیم و آب لیمو ترش،زنجبیل و نصف فلفل دلمه ای را با آن مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. در آن را می بندیم و می گذاریم در جای خنک،حداقل 3 ساعت بماند تا مزه دار شود.
روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم و پیاز و سیر را یک تا پنج دقیقه در آن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. سپس بادمجانها را با پوست، کدو سبز و نصف دیگر فلفل دلمه ای را به آن اضافه می کنیم تا کمی نرم و سرخ شده شوند. این مواد را 4 دقیقه هم می زنید و بعد سس سویا و شکر را اضافه می کنیم.برای یک دقیقه می گذارید بپزد. مرغ های مزه دار شده را به سیخ می کشیم و گریل می کنیم(کباب می کنیم) و با همان سیخ چوبی روی سبزیجات می گذاریم و با برنج دم کرده که با گشنیز تزئین شده سرو می کنیم
سینه مرغ مکعبی خرد شده=3 عدد
لیمو ترش=1 عدد
زنجبیل پوست کنده و خرد شده=2 و نیم سانتیمتر
فلفل دلمه ای قرمز(بدون تخم)مکعبی خرد شده=1 عدد
روغن سبزیجات یا مایع=2 قاشق غذاخوری
سیر=2 حبه
پیاز=1 عدد
بادمجان و کدو=از هر کدام یک عدد
سس سویا=2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای(یا معمولی)=1 قاشق مرباخوری
گشنیز ریز شده=برای تزئین
طرز پخت :
قطعه های مرغ را درون یک ظرف گود می ریزیم و آب لیمو ترش،زنجبیل و نصف فلفل دلمه ای را با آن مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. در آن را می بندیم و می گذاریم در جای خنک،حداقل 3 ساعت بماند تا مزه دار شود.
روغن را در ماهیتابه گرم می کنیم و پیاز و سیر را یک تا پنج دقیقه در آن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. سپس بادمجانها را با پوست، کدو سبز و نصف دیگر فلفل دلمه ای را به آن اضافه می کنیم تا کمی نرم و سرخ شده شوند. این مواد را 4 دقیقه هم می زنید و بعد سس سویا و شکر را اضافه می کنیم.برای یک دقیقه می گذارید بپزد. مرغ های مزه دار شده را به سیخ می کشیم و گریل می کنیم(کباب می کنیم) و با همان سیخ چوبی روی سبزیجات می گذاریم و با برنج دم کرده که با گشنیز تزئین شده سرو می کنیم