کتاب اسرار موفقيت گوارديولا منتشر مي شود [h=2]سرمربي موفق و سابق تيم فوتبال بارسلونا اسرار توفيق اعجاب آور خود در تيم اسپانيايي را فاش مي کند. |
[TD="align: left"]
روزنامه ديلي تلگراف انگليس نوشت به زودي کتاب جديد پپ گوارديولا در انگليس منتشر مي شود. گوارديولا در پايان فصل قبل در حالي بارسلونا را ترک گفت که در مدت 4 فصل 14 جام از 19 جام ممکن را با اين تيم به دست آورد. اوج کار او در بارسا در سال 2009 و با کسب هر 6 جام ممکن فصل به ثبت رسيد. به گزارش واحد مرکزي خبر و به نقل از خبرگزاري اسپانيا، انتشارات صاحب حق چاپ اين کتاب که با نام « پپ - آخرين راه ها براي پيروزي» منتشر مي شود تاييد کرد عرضه آن، اين هفته در انگليس و به زودي در اسپانيا صورت مي گيرد. در اين کتاب گوارديولا اسرار موفقيت هاي خود از تابستان 2008 به بعد را در بارسلونا بازگو مي کند. گوارديولاي 41 ساله در بخشي از کتاب درباره روزهاي اول مربيگري در بارسلونا گفت: «من به مربيگري اين تيم بزرگ افتخار مي کردم و بيش از هر چيز به اين کار عشق مي ورزيدم و هرگز دوست نداشتم کاري کنم تا بارسا متضرر شود و يا باشگاه زيان ببيند. هرچه که در اين مدت انجام دادم به عشق بارسلونا بود. اين نتايج به هيچ شخص خاصي نسبت داده نمي شود و اين تمام بارسلونا بود که به موفقيت رسيد.» |
ورزش3