• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کتاب های جدید اول دبیرستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
امروز من خواستم ببینم که چه کتاب هایی امسال دارم.
و برای این کار به پایگاه اطلاع رسانی کتاب های درسی رفتم:The General Bureau For TextBooks Printing And Distribution /
ولی وقتی رفتم واقعا شاخ دراوردم
نمی دونم حقیقت داره یا نه ولی این دو تصویرو ببینید:

fwkys4t2oc342oz3xy0m.png

و

ozfrti20z3wqxaelejcc.png

یعنی می خوان امسال زبان آلمانی و فرانسوی رو اضافه کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر دانش آموزان در همین حال هم به سختی به دوم دبیرستان می رن ولی الان اوضاع مثل این که خیلی بده.
با توجه به این که جدیدا هم کنکور دیگه وجود نخواهد داشت.
اونم چه زبان هایییییییی
هردو خیلی به انگلیسی نزدیکن
شاید با هم قاطی شه.
حالا دقیقا نمی دونم
این سایت اشتباه کرده یا حقیقت داره

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در سیستم آموزشی اکثر کشور های اروپایی و پیشرفته برای دانش آموزان چندین زبان مختلف و مهم تدریس میشه، از جمله زبان فارسی که من اطلاع دارم در کشور آمریکا تدریس میشه، آشنایی هرچند کم دانش آموزان با زبان های مهمی مثل آلمانی و فرانسوی میتونه براشون کمک خوبی در آینده باشه. منتها مشکل ما در این مورد میتونه ضعف سیستم آموزشیمون و تدریس غلط و نادرست باشه. به طوری که کلاس های زبان ما به جای تبدیل شدن به یک کارگاه زبان پویا و فعال تبدیل میشند به کلاس هایی شبیه به کلاس ریاضی با کلی قواعد و فرمول حل سوالات!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته خیلی بهتره که با این زبان ها آشنا میشیم.
ولی مشکل اینه که مطمئنن به وقت زیادی نیاز هست برای این کتاب ها و شنیدم قراره برای دبیرستانی ها هم پنجشنبه ها تعطیل بشه و درعوض هر روز یه ساعت به درسشون زیاد تر بشه.
که کار رو برای دانش آموز خیلی سخت می کنه.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته خیلی بهتره که با این زبان ها آشنا میشیم.
ولی مشکل اینه که مطمئنن به وقت زیادی نیاز هست برای این کتاب ها و شنیدم قراره برای دبیرستانی ها هم پنجشنبه ها تعطیل بشه و درعوض هر روز یه ساعت به درسشون زیاد تر بشه.
که کار رو برای دانش آموز خیلی سخت می کنه.

ahmadfononi

معاونت انجمن
علی جان درسته الان برای یادگیری زبان انگلیسی بیشتر به ما گرامر رو یاد میدن تا معانی و سایر چیز ها اما حالا چیزی که هست اینه که این دروس فقط به دوره ی راهنمایی و اول دبیرستان اختصاص داده شده و برای سال های دوم و سوم دبیرستان و هنرستان ، یا بگم رشته های تحصیلی این دروس رو قرار نداده اند .

بالا