ولله هر چی حساب کتاب میکنم جمعشون جور در نمیاد!!!
Z zohrejOon کاربر ويژه 2013 , March 21 #1 ولله هر چی حساب کتاب میکنم جمعشون جور در نمیاد!!! آخرین ویرایش: 2013 , March 21
Z zohrejOon کاربر ويژه 2013 , March 21 #3 ahmadfononi گفت: با سلام تصویری نمایش داده نمیشه ! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم اشکال از سیستمتونه!!
ahmadfononi گفت: با سلام تصویری نمایش داده نمیشه ! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم اشکال از سیستمتونه!!
M Mahdi Askari مدير فنی 2013 , March 21 #4 zohrejOon گفت: فکر کنم اشکال از سیستمتونه!! کلیک کنید تا باز شود... عکس ها در سایت پاتوق یو پیوست شدند و فقط برای اعضای اون سایت نمایش داده میشه و برای ما باید در یک آپلود سنتر دیگه آپ کنید بعد بذارید تا نمایش داده بشه:گل:
zohrejOon گفت: فکر کنم اشکال از سیستمتونه!! کلیک کنید تا باز شود... عکس ها در سایت پاتوق یو پیوست شدند و فقط برای اعضای اون سایت نمایش داده میشه و برای ما باید در یک آپلود سنتر دیگه آپ کنید بعد بذارید تا نمایش داده بشه:گل:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , March 21 #6 با سلام بله درست شد. این مشکل از بعضی آمارگیر هاست که بعضی هاشون درست نتیجه رو نمیدن. از نظر من بهترین ها یکی پرشین استیت هست و دیگری وبگذر .
با سلام بله درست شد. این مشکل از بعضی آمارگیر هاست که بعضی هاشون درست نتیجه رو نمیدن. از نظر من بهترین ها یکی پرشین استیت هست و دیگری وبگذر .