[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif] کرش یا کارگاه دوشاب گیری(شیره انگور)
کرش: محلی برای گرفتن شیره انگور از انگور تازه
تاریخچه
کرش تنها سه بار در ترکان ساخته شده است که درابتدا فقط دو کرش فعال بوده که با توجه به نزدیکی یکی از آن دو، به خانه ی یکی از اهالی ، به قسمتی از خانه تبدیل و به جای آن ، کرشی(که هنوز هم وجود دارد)در ابتدای مسیر قنات باغ توسط همان فرد ساخته شد پس در واقع هیچگاه 3 کرش با هم همزمان کار نکرده است ،شاید دلیل آن وجود فقط 2 نفر کرش بون(بان) در روستا بوده است (آقایان حسین یوسف و حسین نوروز )با این حال معمولا فقط یکی از دو کرش کار می کرده است چون امکان کار کردن همزمان دو کرش بان به هر دلیل معمولا فراهم نمی شده است.
کرش: محلی برای گرفتن شیره انگور از انگور تازه
تاریخچه
کرش تنها سه بار در ترکان ساخته شده است که درابتدا فقط دو کرش فعال بوده که با توجه به نزدیکی یکی از آن دو، به خانه ی یکی از اهالی ، به قسمتی از خانه تبدیل و به جای آن ، کرشی(که هنوز هم وجود دارد)در ابتدای مسیر قنات باغ توسط همان فرد ساخته شد پس در واقع هیچگاه 3 کرش با هم همزمان کار نکرده است ،شاید دلیل آن وجود فقط 2 نفر کرش بون(بان) در روستا بوده است (آقایان حسین یوسف و حسین نوروز )با این حال معمولا فقط یکی از دو کرش کار می کرده است چون امکان کار کردن همزمان دو کرش بان به هر دلیل معمولا فراهم نمی شده است.