• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کرم طالبی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

زرده تخم مرغ 7 عدد
پودر شكر 3 پيمانه
شير 6 پيمانه
وانيل شكري 1/2 قاشق چايخوري
ورقه ژلاتين 6 ورق
موز 500 گرم
خامه 1/2 -1 پيمانه

طرز تهيه :

زرده هاي تخم مرغ , پودر شكر و وانيل را با همزن برقي هم بزنيد . در حدي كه كرم رنگ كشدار شود . شير را روي حرارت قرار داده تا به جوش ايد ، از روي حرارت برداشته ، شير داغ را كم كم به زرده هاي تخم مرغ اضافه كنيد هم بزنيد تا مايه يكدست شود . در اين مدت ورقه هاي ژلاتين را به مدت دو دقيقه در آب سرد خيس نموده ، ورقه هاي نرم شده را از آب سرد بيرون آورده و به مواد بالا اضافه نمائيد . هم بزنيد تا ورقه هاي ژلاتين كاملاَ حل شود . موز را خرد نموده ، خامه را با همزن برقي بزنيد تا خامه فرم بگيرد و به همراه موز به مواد فوق الذكر اضافه كنيد . مواد را در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال به مدت بيست و چهار ساعت قرار داده تاكرم كاملاَ بسته شود . سپس يك لحظه ظرف را در آب نيم گرم زده و در ظرف مناسب برگردانيد.
 
بالا