● مواد لازم:
▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ ۴ قاشق شکر
▪ ۲ لیوان شیر داغ
▪ ۵/۲ قاشق چایخوری وانیل
● طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را باهم خوب میزنیم. ۴ قاشق شکر را داخل آن کرده و باز میزنیم. ۲ لیوان شیر داغ را کم کم به آن اضافه میکنیم.
در قالب ۴ قاشق دیگر شکر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا کارامل بشود (قهوهای رنگ و مثل آبنبات یکنواخت بشود). سرد که شد، مواد آماده شده را به آن اضافه میکنیم و به طریق بنماری طبخ میکنیم (یعنی در یک ظرف آب میریزیم و قالب را در آن قرار میدهیم، به طوری که آب داخل قالب نشود). آن را به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا کرم کارامل آماده شود
▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ ۴ قاشق شکر
▪ ۲ لیوان شیر داغ
▪ ۵/۲ قاشق چایخوری وانیل
● طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را باهم خوب میزنیم. ۴ قاشق شکر را داخل آن کرده و باز میزنیم. ۲ لیوان شیر داغ را کم کم به آن اضافه میکنیم.
در قالب ۴ قاشق دیگر شکر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا کارامل بشود (قهوهای رنگ و مثل آبنبات یکنواخت بشود). سرد که شد، مواد آماده شده را به آن اضافه میکنیم و به طریق بنماری طبخ میکنیم (یعنی در یک ظرف آب میریزیم و قالب را در آن قرار میدهیم، به طوری که آب داخل قالب نشود). آن را به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا کرم کارامل آماده شود