khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] اسطوره هلندي بارسلونا با انتقاد از رئيس باشگاه کاتالانها اعلام کرد که او سه سال عليه وي کار کرده است. |
[TD="align: left"]

يوهان کرويف يک بار ديگر به صحبت عليه ساندرو روسل پرداخت و گفت: وي سه سال عليه من کار کرد و حرفهاي بدي درباره من زد. از زماني که در برزيل بودم ميدانستم که او چگونه کار ميکند بنابراين ترجيح دادم از او دوري کنم و نزديکش ظاهر نشوم. به گزارش فارس،وي ادامه داد: مسي در جهان بهترين است؛ او منظرهاي تماشايي است که بايد نگه داشته شود. وقتي مربيگري را رها کردم تخمين زدم که سه ميليارد نفر بايد بدانند که من چه کسي هستم اما از زماني که پدر مسي گفت من اسطوره او هستم اين تعداد به 4 ميليارد نفر افزايش يافت. سرمربي سابق آبياناريها معتقد است که تيتو ويلانووا بايد اول به فکر سلامتياش باشد و افزود: جنبه روحي بسيار مهم است و مبارزه با بيماري کاري بسيار جدي است. رابطهاي بين بيماري و بهترين باشگاه جهان وجود ندارد. کرويف همچنين در خصوص تاتا مارتينو خاطرنشان کرد: واقعا اميدوارم کار براي او خوب پيش برود. چيزهاي زيادي روي بازيکنان اثر مي گذارد که ربطي به فوتبال ندارد؛ بنابراين بايد منتظر باشيم و ببينيم که کارها چه طور پيش ميرود. اسطوره هلندي سابق باشگاه مدعي شد او آرشيتکت شهرت تيکي تاکاي بارسا بوده است و اضافه کرد: من شروع کننده آن بودم. سال 1973 به تيم آمدم و اين فوتبال را بنا نهاديم. گوارديولا با ادامه دادن همان فلسفه و شيوه بازي اين کار را زنده کرد؛ پيش از اين سه مربي هلندي همهچيز را ريشهکن کرده بودند. ستاره سابق آژاکس همچنين اختلافهاي مالي ميان بارسلونا و مؤسسهاي که او مديريت ميکند را فاش کرد و گفت: تمام کارهاي اداري انجام شده و منتظر تأييد رئيس هستيم. با اين حال ساندرو روسل از امضاي اين اسناد امتناع ميکند. پولي که بارسلونا به مؤسسه بدهکار است مال من نيست. |