• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کريم باقري: ليگ 18 تيمي بهتر است

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
کريم باقري: ليگ 18 تيمي بهتر است
[h=2] پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: مهدوي‌کيا براي فوتبال اين مملکت زحمات زيادي کشيده و ان‌شاءالله با پيروزي و خاطره خوش زمين را ببوسد و فوتبال را کنار بگذارد.

[TD]
00940716.jpg
[/TD]

کريم باقري در حاشيه تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه به من لطف دارند که مي‌گويند دلشان براي ما تنگ شده، فعلاً دور و اطراف باشگاه پرسپوليس هستم، تمرين مي‌کنم و وظايفم را خوب انجام مي‌دهم.

به گزارش فارس، وي افزود: خدا را شکر تمرينات خوبي را برگزار کرديم و تيم پرسپوليس صد درصد براي بازي با سپاهان آماده است. من اميدوارم اين تيم به قهرماني جام حذفي برسد.

وي افزود: متأسفانه پرسپوليس 10 سال است بالا و پايين دارد و اين هم به خاطر عدم ثبات مديريت در چند سال گذشته است. يادم است در يک سال سه مديرعامل عوض شد و اين نشان مي‌دهد که پرسپوليس بي‌ثبات است.

باقري ادامه داد: اميدوارم روزي با خصوصي‌سازي فوتبال ورزشي‌ها بيايند، البته سياسي‌ها باشند مشکلي ندارد اما با حضور ورزشي‌ها فوتبال حرفه‌اي‌تر و بهتر مي‌شود.

باقري در خصوص تباني در فوتبال تبريز نيز گفت: بحث تباني تنها در تبريز نيست، در همه جاي ايران اين اتفاق مي‌افتد بايد يک روزي جلوي اين مسئله را گرفت چون به فوتبال ايران ضربه مي‌زند. من اميدوارم روزي فوتبال ما سالم باشد و در اين راه همه دستگاه‌ها بايد دست به دست هم کمک کنند.

وي در خصوص تعداد تيم‌هاي ليگ برتري نيز گفت: اگر برنامه‌ريزي خوب باشد ليگ 18 تيمي بهتر است، الآن فوتبال حرفه‌اي است و بازيکنان بايد درک کنند که 4 روز 4 روز و يا 5 روز بايد با يکديگر بازي کنند.

باقري در خصوص خداحافظي مهدي مهدوي‌کيا نيز گفت: او مي‌خواهد خداحافظي کند و من خيلي دوست دارم در روزي خوب اين اتفاق بيافتد. مهدي براي فوتبال اين مملکت زحمات زيادي کشيده و ان‌شاءلله با پيروزي و خاطره خوش زمين را ببوسد و فوتبال را کنار بگذارد. مهدي از بازيکنان طلايي فوتبال ماست.

ورزش3

بالا