• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کریمی از ليگ ايران می رود!!!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
28191_741.jpg

علی کریمی فصل بعد با قراردادی بیش از یک میلیون دلاری راهی عجمان خواهد شد تا پس از یک فصل حضور در این تیم کفش‌های خود را بیاویزد و با دنیای فوتبال خداحافظی کند.

کریمی که در بازگشت به ایران دوران پرفراز و نشیبی را گذارنده، برای اتمام فوتبالش برنامه ویژه ای دارد که البته با توجه به پیشنهاد تبم عجمان به او عملیاتی خواهد شد.

او قصد دارد تا در آخرین سال دوران بازیگری خود با عقد قراردادی بالای یک میلیون دلار، به عجمان بپیوندد. کریمی که در امارات هواخواهان بسیاری دارد، به قصد آرامش به دبی می رود. جایی که از اتفاقات بی پایان فوتبال ایران نفس راحتی خواهد کشید.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
یا خداااااااااااا

چی؟ کی گفته خدا نکنه

یعنی فصل بعد اخر فوتبالشه

اونم غیر پرسپولیس:گریه:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
[h=2] پرسپولیس را با هیچ چیز عوض نمی کنم
علی کریمی در مصاحبه با رادیو ورزش :من جایی قرار نیست برم مشکل مالی ندارم و نیازی به پول اضافه ندارم مهم طرفداران پرسپولیس هستند - میمانم تا وقتی که آنها مرا بخواهند و در این تیم از فوتبال خدافظی خواهم کرد.درباره وضعیت مصدومیتش نیز افزود خدارو شکر دیگر درد ندارم- بزودی برمیگردم

:141:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
این شایعه هست.
پری خانوم لطفا منبع خبرات رو بذارید مخصوصا این خبرا چون پرپسولیسی ها تعصب خواستی به ایشون دارن.

کیمیا

کاربر ويژه
28191_741.jpg

علی کریمی فصل بعد با قراردادی بیش از یک میلیون دلاری راهی عجمان خواهد شد تا پس از یک فصل حضور در این تیم کفش‌های خود را بیاویزد و با دنیای فوتبال خداحافظی کند.

کریمی که در بازگشت به ایران دوران پرفراز و نشیبی را گذارنده، برای اتمام فوتبالش برنامه ویژه ای دارد که البته با توجه به پیشنهاد تبم عجمان به او عملیاتی خواهد شد.

او قصد دارد تا در آخرین سال دوران بازیگری خود با عقد قراردادی بالای یک میلیون دلار، به عجمان بپیوندد. کریمی که در امارات هواخواهان بسیاری دارد، به قصد آرامش به دبی می رود. جایی که از اتفاقات بی پایان فوتبال ایران نفس راحتی خواهد کشید.

چرا میره؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
این شایعه هست.
پری خانوم لطفا منبع خبرات رو بذارید مخصوصا این خبرا چون پرپسولیسی ها تعصب خواستی به ایشون دارن.

سلام اقا محمد عزیز....

منم امیدوارم که شایعه باشه

البته این خبر توی چندین سایت خبری اومده ولی لینک سایتی که من این خبر رو گذاشتم
اینه

بالا