• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب درآمد ماهیانه از اینترنت!!!

Omid.best74

New member
سلام شما با عضویت در سایت های کلیکی میتوانید کسب درآمد کنید. طرز کار این سایت ها این طور هست که نفراتی برای سایت های خود تبلیغ می کنند و مبلغی را برای به صاحب سایت میپردازند. این سایت ها سیستم عضو گیری دارند و بابت هر تبلیغی که کاربران مشاهده میکنند مبلغی را به حساب بانکی آن فرد واریز میکند. هر چه تعداد دفعات مشاهده تبلیغات شما بیشتر باشد مبلغ واریزی به حسلب شما بیشتر است. شما میتوانید زیر مجموعه هم بگیرید که برای شما کار کنند و درصدی از آن نیز برای شما باشد. اگر میخواهید از اینترنت کسب درآمد کنید و بعد از گذشت یکسال به درآمد ماهیانه 1 میلیون برسید بر روی لینک زیر کلیک کنید و ثبت نام کنید. برای کسب سود بیشتر از این سایت ها راهکاری داریم که میتوانید از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید. برای دریافت سایت های بیشتر و همچنین پرسیدن سوال به من پیام خصوصی بزنید. همچنین اگر کار با این سایت ها رو بلد نبودید به من پیام خصوصی بدید. اثبات معتبر بودن سایت در پیام خصوصی. اطلاعات سایت: رتبه الکسای ایران این سایت: 75 تعداد کاربران: 90067 مجموع پرداختی ها: 524646500 ریال برای عضویت در سایت روی لینک زیر کلیک کنید: http://bux.tirage24.com/?r=321025543

Omid.best74

New member
سلام امروز سایت دیگری را معرفی میکنم که اولین و معتبر ترین باکس ایرانی است. در این سیستم شما روزانه میتوانید 6 تبلیغ را مشاهده کرده و به درآمد برسید. شاید بگویید 6 تبلیغ کم است و با این نمیشود کسب درآمد کرد. اما شما میتوانید زیر مجموعه نیز بگیرید که برای شما کلیک کنند و درآمد حاصل برای شما محاسبه شود.
فرصت را از دست ندهید.
1 روز هم 1 روز است.
هر سوالی در رابطه با این داشتید بپرسید.
موفق باشید.

بالا