• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کسب يک امتياز در اوکراين نتيجه بدي نيست

sinaet

متخصص بخش فوتبال

مويس:
کسب يک امتياز در اوکراين نتيجه بدي نيست
[h=2] سرمربي منچستريونايتد مي‌گويد کسب يک امتياز در اوکراين نتيجه بدي براي تيمش نيست.

[TD="align: left"][/TD]

منچستر يونايتد در شبي که وين روني را به دليل بيماري در اختيار نداشت، در اوکراين برابر شاختار دونتسک با تساوي يک بر يک متوقف شد.

به گزارش ايسنا،ديويد مويس، سرمربي منچستر يونايتد پس از توقف تيمش برابر شاختار دونتسک گفت: بايد برابر تيم اوکرايني بهتر بازي مي‌کرديم. آنها بسيار فيزيکي و قدرتمند بودند. شاختار در نيمه دوم فشار زيادي روي ما آورد. آنها در خانه خود تيمي بسيار قدرتمند هستند و بردنشان در خانه کار آساني نيست. فکر مي‌کنم کسب يک امتياز در زمين شاختار دونتسک نتيجه‌ خيلي بدي نباشد.

مويس ادامه داد: تيم ما در بازي برابر شاختار بسيار خوب دفاع کرد. مي‌دانستيم که بازي بسيار دشواري در اوکراين داريم. بازيکنانم از ابتداي مسابقه آنچه را مي‌خواستند در زمين اجرا کردند. متاسفم که نتوانستيم بازي را با همان يک گل به پايان ببريم. اما از طرفي فکر مي‌کنم شاختار سزاوار کسب يک امتياز بود.

سرمربي منچستر يونايتد درباره بازگشت وين روني به تيمش گفت: فکر مي‌کنم او مشکلي براي همراهي تيم در بازي روز شنبه نخواهد داشت. او در جلسه تمريني قبل از مسابقه دچار مصدوميت شد و نتوانست ما را همراهي کند. نمي‌خواستيم که ريسک کنيم و او را به ميدان بفرستيم.

رايان گيگز شب گذشته (چهارشنبه) تاريخ‌ساز شد و موفق شد يکصدوچهل‌وپنجمين بازي خود براي منچستر در ليگ قهرمانان اروپا انجام دهد و به رکورد بيشترين بازي در ليگ قهرمانان اروپا دست يابد و رائول را پشت سر بگذارد. مويس درباره رايان گيگز گفت: هميشه به تجربه رايان گيگز نياز داشتم. امشب او به بازيکني تبديل شد که بيشترين بازي در تاريخ ليگ قهرمانان اروپا را انجام داده است.

منچستريونايتد در هفته هفتم ليگ برتر انگليس مهمان نيوکاسل خواهد بود.

بالا