B a R a N
مدير ارشد تالار
[h=3]این غذای خوشمزه یکی از غذاهای بومی منطقه لارستان فارس می باشد
مواد لازم:
برنج= 1 پیمانه
ماهی فیله شده= 400 گرم
کشمش =250 گرم
پیا=ز 1 عدد بزرگ
شملیز خشک شده= 30 گرم
ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم
2. پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
3. ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
4. در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم.
5. مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می
مواد لازم:
برنج= 1 پیمانه
ماهی فیله شده= 400 گرم
کشمش =250 گرم
پیا=ز 1 عدد بزرگ
شملیز خشک شده= 30 گرم
ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم
2. پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
3. ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
4. در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم.
5. مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می