کـــــباب بلدرچین
مواد لازم :
بلدرچين ............................. 8 عدد
خامه .............................. 2/1 پيمانه
زعفران آب شده ....................1 قاشق سوپخوري
كره آب شده ......................50 گرم
روغن زيتون ....................... 4/1 پيمانه
آبليمو .............................. 2/1 پيمانه
نمک و فلفل ....................... به ميزان لازم
طرز تهيه :
بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود.

مواد لازم :
بلدرچين ............................. 8 عدد
خامه .............................. 2/1 پيمانه
زعفران آب شده ....................1 قاشق سوپخوري
كره آب شده ......................50 گرم
روغن زيتون ....................... 4/1 پيمانه
آبليمو .............................. 2/1 پيمانه
نمک و فلفل ....................... به ميزان لازم

بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود.