کفاشيان: فصل آينده از 21 تير آغاز ميشود [h=2] رييس فدراسيون فوتبال با تاکيد بر پا برجا بودن مصوبه 16 تيمي بودن ليگ گفت: هر گونه تغيير در اين تصميم بر عهده هيات رييسه جديد سازمان ليگ است که پس از 20 ارديبهشت انتخاب ميشود اما فصل آينده طبق برنامه فعلي از 21 تيرماه آغاز ميشود. |
[TD]
علي کفاشيان پس از جلسهاي که امروز (پنجشنبه)در سازمان ليگ با حضور مسئولان اين سازمان و کارلوس کيروش داشته بود گفت: طبق برنامهريزيهاي انجام شده مسابقههاي ليگ در سه حالت صعود مستقيم تيم ملي به جام جهاني رفتن به پليآف و خداي نکرده حذف از جام جهاني برنامهريزي شده و برنامه فعلي اين است که با توجه به در نظر گرفتن صعود مستقيم تيم ملي به جام جهاني مسابقههاي ليگ از 21 تيرماه يعني جمعه سوم ماه مبارک رمضان آغاز ميشود. سازمان ليگ مشغول برنامهريزي است و کار به اين نحو دنبال خواهد شد. به نقل از ايسنا، وي در واکنش به اينکه آيا ليگ با درخواستي که مديران برخي باشگاهها داشتند 18 تيمي باقي ميماند يا 16 تيمي ميشود گفت: فعلا ليگ 16 تيمي است و قرار شد پس از بازيهاي اين فصل در 20 ارديبهشت انتخابات هيات رييسه سازمان ليگ برگزار شود و آن هيات رييسه درباره تعداد تيمهاي فصل آينده ليگ برتر تصميمگيري ميکنند. فعلا بناي ما روي ليگ 16 تيمي است. کفاشيان در پاسخ به اين سوال که نظر کيروش در اين موضوع چقدر سهيم است گفت: کيروش هم نظر کارشناسي خودش را ميدهد. مانند ساير کارشناسان ديگر. اين هيات رييسه سازمان ليگ است که نظرات را بررسي کرده و تصميم نهايي را ميگيرد. ما هر گونه تصميمگيري را به هيات رييسه آتي سازمان ليگ محول کردهايم. کفاشيان در پاسخ به اين سوال که آيا هيات رييسه صلاح دانست مسابقههاي فصل آينده از 21 تير آغاز نشود چه؟ گفت: نه اين ديگر مصوبه الان است. سازمان ليگ مشغول برنامهريزي است و نميستواند همه برنامههايش را به هم بزند. تصميمگيري براي شروع ليگ انجام شده و تصميمات بعدي بر عهده هيات رييسه جديد خواهد بود. رييس فدراسيون با تاکيد بر اينکه همچنان مصر است تا مجمع فدراسيون را تيرماه برگزار کند ما مجمع را برگزار خواهيم کرد و بنده هم در آنجا بحث ماندن يا رفتنم را مطرح ميکنم. بارها گفلتهام اگر شخصي وجود دارد که مجمع احساس ميکند ميتواند فدراسيون با او بهتر کارهايش را پيش ببرد من استقبال ميکنم اما اگر تصميم گرفتند من بمانم ديگر بايد حمايت کنند و من کنار برو نيستم. کفاشيان در واکنش به اينکه بهروان گفته است ظاهرا مشکل فدراسيون من بودم که بايد ميرفتم! خنديد و گفت: فعلا که ظاهرا مشکل او بوده است! مشکلات يکي يکي در حال حل شدن است. در مجمع تيرماه همه موارد را خواهيم گفت. کفاشيان در پايان با بيان اينکه فدراسيون ايران در همچنين خاطرنشان کرد: فدراسيون در تلاش است تا ميزباني مسابقههاي مقدماتي جوانان و نوجوانان آسيا را بگيرد خاطرنشان کرد: اخيرا نامهاي از کميته پزشکي فيفا براي فدراسيون آمده اصست که از تلاشهاي کميته پزشکي فرداسيون تشکر شده و همه فعاليتها را تاييد و آنها را مثبت ارزيابي کرده است. |
ورزش3