گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
شرق: کلاهبرداری با ارسال پیامک این روزها برای تبهکاران بهشگردی رایج تبدیل شده است و شیادان با این ادعا که گیرندگان پیامک در قرعهکشی برنده شدهاند از آنان کلاهبرداری میکردند.
ماموران پلیس فتای اصفهان بهتازگی سهمرد را که در پروندههای جداگانهای به این شیوه کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر کردند.
یکی از این متهمان با ارسال پیامک برای شهروندان ادعا میکرد آنان در قرعهکشی برنده سفر زیارتی شدهاند.
متهم دوم مدعی بود به گیرندگان پیامک السیدی هدیه خواهد داد
نفر سوم نیز با وعده دادن لوازم خانگی از طعمههایش کلاهبرداری میکرد.
این افراد برای رسیدن به خواستههای خود از سه شگرد استفاده میکردند.
یکی از آنان از طعمهاش میخواست برای دریافت جایزه شماره و رمز حساب بانکی خود را ارسال کند. او سپس با دراختیار گرفتن این اطلاعات حساب طعمههای خود را خالی میکرد.
نفر دوم نیز به بهانه پرداخت جایزه به صورت ریالی طعمههای خود را پای دستگاه خودپرداز میکشاند و آنان را فریب میداد. یکی از طعمههای این مرد در شکایت خود به ماموران پلیس فتا گفت:وقتی پای دستگاه خودپرداز رفتم مرد ناشناسی از من خواست گزینه انگلیسی را انتخاب کنم. او سپس دستوراتی را به من داد که اجرا کردم تا پول به حسابم واریز شود اما روز بعد وقتی برای بررسی حسابم رفتم متوجه شدم نه تنها مبلغی برایم واریز نشده بلکه موجودیام از دستم رفته است.
متهم سوم نیز بعد از ارسال پیامک و فریب دادن طعمههایش از آنان مبلغی را به عنوان هزینه ارسال کالا دریافت میکرد و سپس کالایی را با ارزش ریالی کمتر از مبلغ دریافتی برای افراد میفرستاد.
کارآگاهان پلیس فتای اصفهان بعد از دریافت این گزارشها تحقیقات وسیعی را انجام دادند و توانستند هر سه متهم را که در خارج از استان اصفهان سکونت داشتند، شناسایی و دستگیر کنند. این متهمان در بازجوییها به جرمشان اقرار کردند.
یکی از آنها گفت:برای اینکه شناسایی نشوم 17خط اعتباری تهیه کردم که بعضی از آنها مسروقه بود و بعضی دیگر را با ارایه مدارک جعلی خریدم. من برای افراد مختلفی پیامک میفرستادم اما همه آنها جوابم را نمیدادند و فقط در برخی موارد میتوانستم افراد را فریب بدهم و آنان را به امید دریافت پول جایزه پای دستگاه خودپرداز بکشانم.این متهم گفت:من از طعمههایم مبالغی بین 100 هزار تا چند میلیون تومان سرقت کردم و شیوهام به این شکل بود که بعد از کشاندن آنها پای دستگاه خودپرداز دستوراتی میدادم که باعث میشد با دست خودشان موجودیشان را به حسابم واریز کنند.بنا بر این گزارش هماکنون این متهمان در بازداشت به سر میبرند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.