( مواد لازم )
لیمو ترش متوسط ۱عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
آب یک ونیم پیمانه
عسل نصف پیمانه
ساقه دارچین ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسط نیم کیلو
گلابی سفت متوسط ۲ عدد
( طرز تهیه )
۱ - با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.
۲ - گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید
لیمو ترش متوسط ۱عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
آب یک ونیم پیمانه
عسل نصف پیمانه
ساقه دارچین ۲ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسط نیم کیلو
گلابی سفت متوسط ۲ عدد
( طرز تهیه )
۱ - با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.
۲ - گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید