• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کمپوت گیلاس

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
گیلاس شرین : ۵۰۰ گرم
شکر : ۵ قاشق سوپخوری
آرد ذرت : ۰.۵ قاشق سوپخوری
آب : ۱ فنجان

گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس‌ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس‌ها بریزید.
 
بالا