سلام ببخشید سوالی در ذهن من ایجاد شده ومشورتی میخواستم ... منصرف شدم ؟:گل:
B behamin کاربر ويژه 2013 , April 4 #1 سلام ببخشید سوالی در ذهن من ایجاد شده ومشورتی میخواستم ... منصرف شدم ؟:گل: آخرین ویرایش: 2013 , April 4
B behamin کاربر ويژه 2013 , April 4 #3 Roda گفت: سلامم ی سوال؟؟ چت روم سایت چ بلایی سرش اومده ؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چه ربطی به سوال من داشت؟:دی شما برو انتقادات وپیشنهادات سوالتو بپرس :دی
Roda گفت: سلامم ی سوال؟؟ چت روم سایت چ بلایی سرش اومده ؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چه ربطی به سوال من داشت؟:دی شما برو انتقادات وپیشنهادات سوالتو بپرس :دی
R Roda کاربر ويژه 2013 , April 4 #4 behamin گفت: چه ربطی به سوال من داشت؟:دی شما برو انتقادات وپیشنهادات سوالتو بپرس : کلیک کنید تا باز شود... خب دیدم شما منصرف شدی من بجاتون پرسیدم :دی
behamin گفت: چه ربطی به سوال من داشت؟:دی شما برو انتقادات وپیشنهادات سوالتو بپرس : کلیک کنید تا باز شود... خب دیدم شما منصرف شدی من بجاتون پرسیدم :دی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , April 4 #5 behamin گفت: منصرف شدم کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2: Roda گفت: چت روم سایت چ بلایی سرش اومده ؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چت باکس برای کاربرانی با تعداد ارسال بالا ، فعال است .
behamin گفت: منصرف شدم کلیک کنید تا باز شود... :تعجب2: Roda گفت: چت روم سایت چ بلایی سرش اومده ؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... چت باکس برای کاربرانی با تعداد ارسال بالا ، فعال است .
H hieva کاربر ويژه 2013 , April 4 #6 Adam barfy گفت: :تعجب2: چت باکس برای کاربرانی با تعداد ارسال بالا ، فعال است . کلیک کنید تا باز شود... تموم تلاشتون این بود منو بهامین چت باکسو نبینیم اره اره اره؟ باهاتون قهریم ....دشمن خودی هاااا:تعجب2::خجالت2::شاد2:
Adam barfy گفت: :تعجب2: چت باکس برای کاربرانی با تعداد ارسال بالا ، فعال است . کلیک کنید تا باز شود... تموم تلاشتون این بود منو بهامین چت باکسو نبینیم اره اره اره؟ باهاتون قهریم ....دشمن خودی هاااا:تعجب2::خجالت2::شاد2: