پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم
ارد سفید 1 پیمانه
ارد ذرت (زرد ) 1 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
باتر میلک 1 لیوان..
جوش شیرین 2/1 قاشق چای خوری
هات داگ 12 عدد
مواد خشک رو مخلوط کنید و با همزن مفتولی بزنید...بعد تخم مرغ و را اضافه کنید و بزنید و در اخر باتر میلک را ااضفه کنید وهم بزنید تا یکدست بشه..
..روغن رو فراون توی تابه ای گود بریزید و بگذارید داغ شود..هات داگ ها رو به سیخ چوبی بزنید و در مواد خمیر قوطه ور کنید و در روغن سرخ کنید
بعد 23 ثانیه بهتر برگدرونید تا حالت گرد بگیریه..
اگر کامل در روغن غوطه رو بشه کامل گرد میشه و مدل سوسیس میشه...