• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کوفته تبریزی

B a R a N

مدير ارشد تالار
220840_865.jpg


کوفته تبریزی

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 90 دقیقه

مواد لازم

• نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده
• یک پیمانه لپه پخته نیم‌کوب شده
• 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
• نصف پیمانه برنج نیم‌پز شده
• 2 عدد تخم مرغ درشت
• نصف پیمانه پیاز رنده شده
• نصف پیمانه تره و مرزه خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری روغن
• زردچوبه، نمک و فلفل سیاه

مواد داخل کوفته:

2 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
• نصف پیمانه مغزگردو خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری زرشک
• 1 یا دو عدد تخم مرغ آب‌پز
• 2 قاشق غذاخوری خلال بادام
• آلو قیصی در صورت تمایل

طرز تهیه

1. در کاسه بزرگی گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تره، مرزه، تخم مرغ ها، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید. آنها را حدود 5 تا 6 دقیقه با گوشت‌کوب بکوبید تا مایع حالت چسبندگی پیدا کند.

2. مایع گوشتی را کمی باز کنید و مواد داخل کوفته را درون آن قرار دهید. دست را با کمی آب خیس کنید تا مایع به دست نچسبد. سپس آن را در دست گرد و توپی کنید.

3. در یک قابلمه بزرگ، رب را داخل روغن تفت دهید. سپس 3 پیمانه آب اضافه کنید و پس از جوشیدن، شعله را کم کنید و به آرامی کوفته را داخل آن قرار دهید. 10 دقیقه نخست نباید در قابلمه را بگذارید زیرا کوفته وا می رود. پس از آن شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت بپزید.

نکته: گاهی کوفته را به قدری بزرگ درست می کنند که یک جوجه کامل داخل آن جا می شود. در این صورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بگذاریم و گوشت را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط گوشت، جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم. سر پارچه را گره بزنید و کوفته را با همان پارچه داخل آب و رب بگذارید تا پخته شود.
 
بالا