• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کونتورینگ

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
کونتورینگ هنر خلق یا افزایش سایه در قسمتهایی خاص است که در اثر آن، چهره حالت و شکل بیشتری به خود می گیرد. این روش شامل استفاده از ته رنگ قهوه ای رژگونه یا پودر فشرده جهت کونتور کردن اطراف بینی، گوشه ها ی شقیقه ها، زیر استخوان گونه و وسط پیشانی جهت افزودن رنگ، حالت و شکل چهره است. اگر چه کونتورینگ اختیاری است، اما برای بعضی از خانم ها فریبنده و با ارزش است .

محبوبیت استفاده از کونتورینگ در شکل دادن مجدد صورت، تا حدی فرو کش کرده است.

دلیل این کاهش این است که ظاهر قابل قبول کونتور ینگ جهت اجرای دقیق مشکل می باشد.(حتی دشوارتر از رژ گونه ای با ظاهر قابل قبول). کونتوریگ نیازمند صبر و مهارت است و بعضی از خانم ها برای انجام این کار صبح ها فرصت دارند. خانم هایی که وقت دارند اغلب با نواری به رنگ قهوه ای زیر رژگونه خود به آرایش خود خاتمه می دهند که ا ین شیوه ی به کار بردن کونتورینگ نیست. پیش انجام این کار در آرایش روزانه، مهارت لازم را به دست آورید.

کونتورینگ همیشه به صورت مرحله ای جداگانه با استفاده از قلم مویی جداگانه و سایه پودری متفاوت از رژ گونه صورت می گیرد. سایه های صورتی، قرمز، و نارنجی به عنوان رژگونه استفاده می شوند، فقط سایه های قهوه ای به عنوان کونتورینگ استفاده می شود. اگر پوست تیره معمولی تا متوسطی دارید، بهترین و مطمئن ترین ته رنگ کونتورینگ، رنگی است که هنگام برنزه شدن همانند رنگ پوست شما شود. سایه طلایی ملایم و غنی قهوه ای عموماً، هنگام خلق سایه های واقعی روی پوست بهترین رنگ است. سایه های قهوه ای/ خاکستری، کثیف به نظر می رسند، و سایه های قرمز/ قهوه ای و قهو ه ای/ بنفش در خانم ها یی با پوست متوسط / تیره و خوب، کبود به نظر می رسد. در زنان رنگین پوست، خصوصاً زنان افریقایی / امریکای لاتین، سایه ها ی بسیار تیره، قهوه طلایی یا رنگ قهوه ای شکلاتی به صورت استثنایی خوب به نظر می رسند.

parisa

متخصص بخش
با این حساب اگه بخوام نکته نکته اموزشهای ارایشی رو رعایت کنم .قبلا یه ساعت طول می کشید واسه حاضرشدن .اینجوری یه نصف روز وقت میخوام :خنده1:
اما وقت من ارزش بیشتری داره..زیبایی رو دوست دارم اما وقت گزاشتن پای اینه رو نه:خنده1:

بالا