B a R a N
مدير ارشد تالار
کوکتل دودی پیچیده در ژامبون شکری
• تعداد: 45 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• روغن
• 450 گرم کوکتل دودی
• 15 ورقه ژامبون
• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل قرار دهید و روی آن روغن بزنید تا چرب شود.
2. هر کدام از سوسیس ها را لای ژامبون بپیچید و اضافه ژامبون را برش دهید. برای ماندن ژامبون در جای خود از خلال دندان کمک بگیرید.
3. شکر قهوه ای را داخل کیسه پلاستیکی بریزید. کوکتل ها را داخل کیسه بیندازید و خوب هم بزنید. سپس سوسیس ها را داخل ظرف آماده شده بچینید و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و داغ سرو کنید.
• تعداد: 45 عدد
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم
• روغن
• 450 گرم کوکتل دودی
• 15 ورقه ژامبون
• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک ظرف مستطیلی فویل قرار دهید و روی آن روغن بزنید تا چرب شود.
2. هر کدام از سوسیس ها را لای ژامبون بپیچید و اضافه ژامبون را برش دهید. برای ماندن ژامبون در جای خود از خلال دندان کمک بگیرید.
3. شکر قهوه ای را داخل کیسه پلاستیکی بریزید. کوکتل ها را داخل کیسه بیندازید و خوب هم بزنید. سپس سوسیس ها را داخل ظرف آماده شده بچینید و 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند. این غذا را باید گرم و داغ سرو کنید.