معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
کیش اسفناج و کدو حلوایی
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
این کیش بدون کراست و سبک بوده، کربوهیدرات کمیدارد و برای صبحانه، ناهار یا شام گزینه عالی است. حداکثر 1 ساعت طول میکشد تا این غذا آماده شود.
ارزش غذایی به ازای هر سرو به این ترتیب است؛ چربیاشباع 3.50 گرم، انرژی 200 کیلوکالری، مجموع چربی 8.50 گرم، فیبر رژیمی 4.00 گرم، مجموع کربوهیدراتها 15.00 گرم، پروتئین 16.00 گرم.
مواد لازم:
برگ اسفناج کوچک100 گرم
کدوحلوایی 700 گرم
پنیر ریکوتا 80 گرم
شیر 60 میلی لیتر
ریحان تازه ⅓ پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 2 عدد
سیر 2 حبه
تره فرنگی 1 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
سبزی (ریحان، جعفری، شاهی و...) به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سیر را له کنید.
فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدو حلوایی را پوست گرفته و به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
روی یک سینی فر بزرگ را با کاغذ آشپزی بپوشانید. کدوها را روی سینی قراردهید و روی آنها روغن زیتون بمالید. به کدوها فلفل بزنید و برای 25 دقیقه آنها را بپزید تا طلایی شوند.
تابهای بزرگ و نچسب را روی شعله متوسط داغ کنید. با روغن زیتون آن راچرب کنید.
فقط قسمت سفید رنگ ترهفرنگی را اضافه کنید (تره را از طول به دو نیمکرده، بشوئید و خشک کنید)، بعد از عرض به قطعات باریک خرد کنید
تره فرنگی را افزوده و بپزید تا نرم شود. سیر را افزوده و برای 1 دقیقهآن را سرخ کنید تا نرم شود.
اسفناج را اضافه کنید و برای 3 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود.
تابهای 26 در 16 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. کدو تنبلهاو مخلوط ترهفرنگی را بهطور یکدست در ته تابه پخش کنید.
تخم مرغ، سفیده تخم مرغ و شیر را در کاسهای ریخته و سریع هم بزنید.
مخلوط تخم مرغ را روی کدو تنبل و تره فرنگی بریزید.
پنیر ریکوتا را یکدست روی مواد بپاشید
آن را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا پف کند و طلایی شوند. روی آن ریحانبپاشید.
اگر مایلید این غذا را با سبزیجات مختلف (شاهی، کاهو، جعفری و...) سروکنید
منبع: پارسه گرد
تصوير در رزولوشن اصلي آن نشان داده شده است (614x409). بر روي اين نوار کليک کنيد. براي تغيير اندازه تصوير به تناسب در صفحه (450x300). روي عکس کليک کنيد برای نمایش در پنجره جديد.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
این کیش بدون کراست و سبک بوده، کربوهیدرات کمیدارد و برای صبحانه، ناهار یا شام گزینه عالی است. حداکثر 1 ساعت طول میکشد تا این غذا آماده شود.
ارزش غذایی به ازای هر سرو به این ترتیب است؛ چربیاشباع 3.50 گرم، انرژی 200 کیلوکالری، مجموع چربی 8.50 گرم، فیبر رژیمی 4.00 گرم، مجموع کربوهیدراتها 15.00 گرم، پروتئین 16.00 گرم.
مواد لازم:
برگ اسفناج کوچک100 گرم
کدوحلوایی 700 گرم
پنیر ریکوتا 80 گرم
شیر 60 میلی لیتر
ریحان تازه ⅓ پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 2 عدد
سیر 2 حبه
تره فرنگی 1 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
سبزی (ریحان، جعفری، شاهی و...) به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
سیر را له کنید.
فر را روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کدو حلوایی را پوست گرفته و به قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
روی یک سینی فر بزرگ را با کاغذ آشپزی بپوشانید. کدوها را روی سینی قراردهید و روی آنها روغن زیتون بمالید. به کدوها فلفل بزنید و برای 25 دقیقه آنها را بپزید تا طلایی شوند.
تابهای بزرگ و نچسب را روی شعله متوسط داغ کنید. با روغن زیتون آن راچرب کنید.
فقط قسمت سفید رنگ ترهفرنگی را اضافه کنید (تره را از طول به دو نیمکرده، بشوئید و خشک کنید)، بعد از عرض به قطعات باریک خرد کنید
تره فرنگی را افزوده و بپزید تا نرم شود. سیر را افزوده و برای 1 دقیقهآن را سرخ کنید تا نرم شود.
اسفناج را اضافه کنید و برای 3 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود.
تابهای 26 در 16 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. کدو تنبلهاو مخلوط ترهفرنگی را بهطور یکدست در ته تابه پخش کنید.
تخم مرغ، سفیده تخم مرغ و شیر را در کاسهای ریخته و سریع هم بزنید.
مخلوط تخم مرغ را روی کدو تنبل و تره فرنگی بریزید.
پنیر ریکوتا را یکدست روی مواد بپاشید
آن را برای 20 دقیقه در فر بپزید تا پف کند و طلایی شوند. روی آن ریحانبپاشید.
اگر مایلید این غذا را با سبزیجات مختلف (شاهی، کاهو، جعفری و...) سروکنید
منبع: پارسه گرد